Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
129
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dust 2 Haritası Yenileniyor!
H
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     Valve, Dust 2 haritasının yenilenmiş halini CS:GO'nun bir sonraki güncellemesinde yayınlayacağını duyurdu.
 

 
"@csgo_dev: Çok yakında, CS:GO'nun bir sonraki beta güncellenmesinde kullanıma sunulacak: en ikonik haritanın güncellenmiş ve rafine edilmiş versiyonu - Dust2.
 
     Dust 2, bizim için kuşkusuz Counter-Strike tarihinin oynamayı en çok tercih ettiğimiz haritalarından biri. Fakat Valve, Şubat ayında Dust 2'yi aktif görev harita havuzundan kaldırarak yerine Inferno'yu ekledi. Oyuncular haritanın kaldırıldığı süre boyunca Valve'nin Dust 2'ye birtakım yenilikler yapmasını bekliyordu. Ve sonunda Valve, dün Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda efsane haritanın yenilenmiş halinin gelecek güncellemeyle oyuna getireceğini duyurdu.
     
     Yenilenen Inferno haritasının, Valve tarafından aktif görev grubuna eklenmesinden dolayı yeni Dust 2'nin aktif görev grubuna geri dönmesi birkaç ay sürebilir.
 




B
7 yıl
Yarbay

Rush B



C
7 yıl
Teğmen

O kadar bozdular ki komple hesaptan kaldırdım. 2 metre ilerdeki adama sıkıyorsun, 0 vuruş. Hem bütün saatlerimi yiyordu hem de sinir stres sahibi oluyordum. Şimdi steam'deki oyunlara göz atmanın vakti geldi. Vaktinizi şu oyunda harcamayın.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

dust2 belediyesi çalışıyor..!



B
7 yıl
Yarbay

Artık oynanacak düzeyde değil oyun. Kanser kitle, hileci kitle ve benim nefret ettiğim publicteki faşişt adminler kendi kafalarına göre herşeyi dayatıyor.



R
7 yıl
Yarbay

Güzel görünüyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.