Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
513
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DURUM ÇUBUĞU
K
21 yıl (136 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Klasörlerdeki GÖRÜNÜM / DURUM ÇUBUĞUnu işaretlediğim halde birkaç dakika sonra klasörü tekrar açtığımda durum çubuğunu göremiyorum. Her seferinde durum çubuğunu işaretlemek stres yapmaya başladı. (Yaklaşık bir haftadır böyle)
Çözümünü forumda arama yapmama rağmen bulamadım.

İlginize şimdiden Teşekkürler...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
21 yıl (2571 mesaj)
Yüzbaşı

kesinlikle gicik bir durum.
bunu asmak icin bilgisayari formatladigim zaman actigim birkac klasorde hemen durum cubugunu gosteri tikliyorum ve birdaha sormuyor.
bilgisayarima cift tikla orda araclara ordan klasor seceneklerine gel orda gorunumde gorunum seceneklerini animsa veya boyle bir kutucuk olmasi gerek onu isaretlemen yeterli
(her seferinde soyluyorum kimse yanlis anlamaz umarim. ingilizce surum oldugu icin o kutucugun Turkcesinin ne oldugunu hatirlamiyorum)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
21 yıl (136 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

murtiss TEŞEKKÜRLER...

Yazdıklarının doğrultusunda sorunumun çözümünü buldum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
21 yıl (2571 mesaj)
Yüzbaşı

tesekkur ettigin icin ben tesekkur ederim.
iyi calismlaar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.