Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
588
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Durum...
Y
18 yıl (873 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Durum...


Bi sabah uyandık ki...

Solcular döndü, AKP’li oldu.

Sağcılar döndü, CHP’li oldu.

Ecevitçi döndü, MHP’li oldu.

Her şey böyle başladı aslında...

*

Eski komünistler, döndü, cemaat gazetelerinde liberal yazılar yazıyor... Erbakan, döndü, laik televizyonlarda "Bunlar din tüccarı" diyor.

Havai fişekler fırlata fırlata AB’ye giderken, döndük, Irak’a girdik...

Girdik ama, döndük.

-"İçerde 5 bin, dışarda 500" dedikten sonra, dönüp, "içerde 500, dışarda 5 bin" diyen Başbakan, "harekát kararlılıkla devam etmektedir" derken, döndü, "harekát bitmiştir" dedi.

İktidara muhtıra veren Genelkurmay, döndü, muhalefete muhtıra verdi.

"Otursun oturduğu yerde" diyenler, dönüp, "en büyük asker bizim asker" derken... "Niye rahatsız oluyorsun askerin dediklerinden" diyenler, döndü, "otursun oturduğu yerde" diyor.

"Gül cumhurbaşkanı olmasın" diyen DSP, döndü, Gül’ü cumhurbaşkanı seçtirdi... Meydanlarda ip atan MHP, döndü, DTP’nin elini sıktı... Marksist DTP, döndü, mitinglere imam çıkarıyor.

Tayyipçi Adnan Şenses, döndü, Devletçi oldu. Reinacılar, döndü, türbancı oldu. AKP’ye komşu olan Laila, döndü, kebapçı oldu. Osman Öcalan, döndü, fırıncı oldu.

Ahmet Türk, Kürt.

Abdüllatif Şener, ulusalcı.

Perinçek, Atatürkçü.

Hrant’ı vurdurana kadar herkes elinden geleni yaptı, döndük, hepimiz Ermeni’yiz.

*

Netice itibarıyla...

Geldik mi Bülent Ersoy’un dediğine?

Geldik.

-Yılmaz Özdil-

Velhasılıkerim geldigimiz durum bundan ibarettir.Geldik mi Yılmaz Özdil in dedigine?Geldik.Bu dönence daha ne kadar devam?Kim bilir?Sonunda dönüp dolasıp gelecegimiz cıkar odaklarının bizlere hazırladıgı senaryoda birbirimizi yemektir.Hersey iktidar güc ve para icin yapılıyor.Kim olursa olsun.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.