1. sayfa
quote:Serhan Acar Dünyanın en pahalı otomobili,17.5 milyon pounda (yaklaşık 52 milyon TL) satılan Fangio'nun '54 Mercedes W196'sı oldu. Fangio nun Mercedes W196 si komisyonlar ve vergilerden sonra 58.3 milyon TL ye mal olacakmış. W196 bir depoda bulunmus. Restore edilmedigi icin bu kadar pahali. Mercedes in elinde bile GP kazanmis W196 yok. Bu 2 GP kazanmis.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Resime gitmek için tıklayın >
benim kaynak:
https://twitter.com/serhanacar
verildiyse silinsin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.