Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
696
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Duelist
J
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar. Eski bir Diablo II fanatiği ve Diablo III ile ilgili korkunç hayal kırıklığı yaşamış biri olarak ayıla bayıla Path of Exile oynuyorum. İlk olarak Duelist yapmaya karar verdim. Az buçuk netteki rehberlere göz gezdirdim, genel itibariyle duelist için "aman yapmayın" minvalinde şeyler deniliyordu ama dayanamayıp yine de duelist kasmaya karar verdim.

Amacım azman gibi attack speed ve melee damage'a sahip olmak idi. Duel wield sword kullanmaya karar verdim. Tüm pasifleri ona göre seçtikten sonra lvl 35 gibi defans olarak ileriki levellarda dayanamayacağımı farkedip daha defansif passive skillere yöneldim. Ki gerçekten şu an 5'er 5'er yaratık kessem de kolay ölebiliyorum.

Ana saldırım Cleave. Viper Strike da kullanıyorum. Hatred aurası genelde açık. Nadiren Shockwave Totem kullanıyorum. Added cold damage ve life leexh supportlarım var.

Şu andaki mevcut pasif skill dağılımım (lvl 40, cruel act 1 sonundayım):http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAmy0XHVeXYEER1b6n7-NjcNJNwA_V7WqTtkFDMd9vTipbr9Du96NieRX2AAYY20OcDq0ppXTxnrkhYECg704yCSi1YIhhUp_LBS1gS3rvdO2ZK72Bq8VHfmVNhNnUUgbul3BjFw==

Bunların ışığında pasif olarak nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Marauder'a doğru str bonuslarıyla gidip Blood Drinker-Lava Lash-Bloodless'a açmak bir seçenek. Alınabilecek iki tane %12 life bonus var. Ancak Ranger'a doğru giderek önce Ambidexterity'yi alıp sonra onun üstündeki life bonusları ve Thick Skin'i mı açsamdiye de düşünüyorum? Yine o tarafta hemen üste Fitness var. Ayrıca Armour ve Learher and Steel'ı life'tan daha mı önde tutsam?

Önerilerinizi bekliyorum.



T
11 yıl
Teğmen

yardımcı olabilirim duelist oynuyorum 79 lwl'im ayrıntılı olarak düzenlicem.. şimdilik mesajım bulunsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

Hocam bende duelist manyagıyım... Bence oyunda mantık şu. (hardcore için) Pasiflerden mümkün olduğunca fazla can skili toplamak. Ve size kesinlikle bir elinize kalkan almanızı öneririm.(helede soloiseniz kaçınılmaz) Cleave kasan elemanlar genelde daha önceden itemlerini dizmiş bayağı sağlam end game itemlerine sahipler. Yada takımla kasıyorlar.

Eğer melee oynıyacaksanız. Soldan yukarı marauder ve daha yukarı templar nodlarına doğru gitmenizi ve ayrıca endurance nodlarını mumkun oldugunca toplamanız ileriki lvllerde (maplerde) olmazsa olmaz gibi duruyor.

Ben suan one hand (yuksek phsy dmgli) lightning strike - multistrike duelist oynuyorum hem dps hiç zorlamadan 3k ları görüyor. Hem çok seri. Tek sıkıntı dayanıklılık :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Evet ben de marauder kısmına doğru gitme kararı aldım. Mesajı yazdıktan sonraki 4-5 skill'i oradan kullandım, dayanıklılık olarak bayağı fark etti.

Fakat duel wield'dan vazgeçemeyeceğim gibi, hem duel wield'e puan harcadım hem de çift kılıç çok karizma duruyor:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

Sen bi merci. gelde görcem ben karizmayı :) Tabi hc oynuyorsan sıkıntı, yoksa yat kalk sıkıntı yok :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 24 Mayıs 2013; 1:04:42 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.