Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
347
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DT-HY 6101 ???
R
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese hayırlı akşamlar,

Cihaza factory reset yaptıktan sonra dil ve bölge seçimi yaptıktan sonra,uydu taraması başlayıp %3 sonrası
başarısız oldu ibaresi ve tekrar dene yazısı çıkıyor.Bulunduğum sitede merkezi uydu sistemi olup,disecq 1 türksat,disecq 2 hotbird ve disecq 3 te eutelsat uydusu mevcut.Yardımcı olmanızı rica ediyorum



R
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese günaydın,konu hakkında bilgi sahibi yok sanırım.Peki yazılım atma imkanımız var mı?Eski haline döndürmek için.Çünkü cihaz şuan dekor olarak duruyor malesef.Acil yardımınızı rica ediyorum.



R
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Reset attıktan sonra bu şekilde kalıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese selamlar,

Konuyu nasıl hallettiğimi yazmak istedim,belki ihtiyacı olan birilerini yardımcı olur.
Bizim cihazlar yani sagemcom plus hdd lı kutular herhangi bir üniversal lnb ile çalışmadığından tarama başarısız oluyordu.Ben merkezi sisteme bağlı olduğumdan hd kutuya geçerek üniversal lnb li türksat anteninden yayınları şuan seyredebiliyorum.Eğer müstakil anteniniz mevcutsa halihazırda eutelsat 7 derece de olan anteninizi türksat a çevirip lnb değişikliği yaparak (DMDU LNB) digitürk ü seyredebilirsiniz.Dmdu lnb bayağı fiyatlı olduğundan eğer elinizde veya tanıdığınız birinde mdu2 lnb değişikliğide yayınları izletebiliyor.

Kolay gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.