Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1274
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DSmartNET-TTNet
D
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar. Dort bes ay once Dsmart alirken interneti de Dsmartnet'e tasidik. Eve gelen eleman sizin bir sey yapmaniza gerek yok, her seyi biz halledecegiz dedi.
Ama, gorunen o ki hicbir sey yapmamislar. Hala TTNet abonesi olarak gorunuyormusuz ve TTNet de bu sure zarfinda fatura kesmeye devam etmis. Ve sonucta 500 civari bir borc birikmis. Kac gundur internetimiz yok. Ya borcu odeyecegiz ya da bekleyecegiz. Onerileriniz var mi?
(Mobilden yaziyorum kusura bakmayin)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
12 yıl
Yüzbaşı

Yani bunlar sana biz senin eski üyeliğini iptal ederiz, orasını bize bırak dediler ama yapmadılar, doğru mudur? Eğer öyleyse suç yaparız diyenin, kanıtlayabilirsen tazminat davası açabilirsin. bilgin dahilinde olmayan bir faturayı da ödemek zorunda değilsin, tabii taahhütlü değildi isen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Yarbay

benimde ttnet sözleşmem 18 inde bitiyor, dsmart a geçecektim vazmıgeçsem acaba



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.