Arkadaslar öylesine vakit gecirmek icin wow fun serverdetakılıyorum druitim 14 lvl im simdi bu adam ne zaman nasıl ayı kedi falan olacak ve nasil skil filanmi alacaz kendiligindenmi eklenecek ozellik
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
druidle oynamadım hiç ama bildiğim kadarıyla belli levellerde class questleri var onları yapınca açılacak. mesela level 10 da ayı açılıyor sanırım. trainerın verdiği questleri al ve quest log da ayrı bir başlıkda (class quest ya da druid quest) olan questleri yap.
level 14 olmuşsun..trainer'dan yani sana büyülerini öğreten adamdan ayı formu için bir quest alman gerekiyor. bu quest level 10 da açılıyordu. o questleri yapınca ayı formuna dönüşmeyi öğrenirsin. sanırım level 14 yada 16 da yine bir quest zinciri ile fok olmak için bir quest zinciri alıyorsun yine aynı adamdan. level 20 de kedi formu level 30 da çita formunu trainerdan öğrenebilirsin. moonkin ve ağaç formları için ilgili talent ağaçlarına puan vermen gerek. kuş formu içinde level 68 i beklemen gerekiyor.
hmm fun server,trainerda vardır hepsi genelede q ile uğraşmak zorunda değilsin funlarda,umarım düzgün çalışıyodur formlar yoksa formların mantığını anlayamazsın:)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.