Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
16
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dragon's Dogma 2 İçin 8 GB'lık 4K Doku Paketi Yayınlandı
M
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

'' 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise mod geliştiricisi 'Nvidiaforever2', oyun için yaklaşık 8 GB boyutunda yeni bir 4K doku paketini bizlere sunuyor.
 
Diğer paketlerle uyumlu 
 
haberimizde Dragon's Dogma 2 için yeni bir doku paketinin yayınlandığını aktarmıştık. Ancak bu haberimizdeki paket daha gelişmiş bir sürümü bünyesinde barındırıyor. Önceki paket orijinal dokuları iki kat yükseltiyordu fakat bu son sürüm bunun bir adım ötesine geçiyor.
 
Yayınlanan yeni 4K doku paketi diğer paketlerle beraber çalışabiliyor. Ek olarak mod geliştiricisi aşağıda görebileceğiniz karşılaştırma görüntülerini paylaşmış durumda. Dolayısıyla paketle beraber ortamların nasıl değiştiğini doğrudan gözlemleyebilirsiniz. Eğer mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilirsiniz.
 
Orijinal
 
'' 
 
Yükseltilmiş
 
'' 
 
Orijinal
 
'' 
 
Yükseltilmiş 
 
'' 
 
Orijinal
 
'' 
 
Yükseltilmiş
 
 ''




B
geçen ay
Yarbay

Süreyya hanımın muhteşem değişimi. Bu oyuna modla 4 kişi online coop getirirlerse şaşırmam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.