Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
498
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Download sorunu...
B
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Dosya indirmelerde sıkıntı yaşıyorum.Özellikle ra,pid,share ' dan dosya indirirken aniden bağlantı kesiliyor.2 sn içinde bağlantı hemen geri geliyor.Ama malum download yarım kalıyor. 3-4 denemede indirebiliyorum bir dosyayı Kimi zaman %5 te kimi zaman %95 te aniden kesiliyor deli olucam. Hadi onu geçtim zamanımı yemesi asıl canımı acıtan.Yardımcı olabilecek biri var mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad_world -- 23 Mayıs 2008; 19:06:50 >

E
16 yıl
Yüzbaşı

Sadece download yaparken mi kopma oluyor. Yoksa her zaman mı böyle.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

sadece download esnasında oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Yarbay

Bennde de ayın durum var. Sadece rapid değil örneğin bir güncelleştirme yapıyorum tıkanıyor. Flashget gibi bazı programla bile zorlanıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Yarbay

Altyapı artık internete yetmiyor arkadaşlar... yazıklar olsun...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sanırım benim sorun çözüldü.Dosya indirirken hala korkuyla indiriyorum ama bugün 6 tane 100 mb lık dosya indirdim.Herhangi bir kesilme olmadı. Nasıl çözdün diye soracak olursanız, sorun kesin şundandır diyemem. Dün 7-8 saat virüs,spy vs. aramakla geçirdim. 1 tane malware yakaladı program. Belki bu yüzden olabilir. Önerim sadece 1 tane programla tarama yapmayınız ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Binbaşı

Virüs ya da diğer zararlı yazılımlarla alakalı bir durum değildir. Birkaç sene önce benim de başıma gelen bir durumdu. Modem kaynaklı ya da internetin yoğunluğuyla alakalı bir durum olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.