Çoğu 2.el ve bursluluk parası ile alındı. Ve bunlar buz dağının görünen kısmının çeyreği :D Yaklaşık 5 katını da dün attım :) 2.el temizleri bulabilirsin. :)
Dostum programda gördüğüm bir tek söylediğim konular kalktı. Trigonometri geometriye geçti link atayım incelersiniz ve bide sıralamalarınız nasıl geldi kardeşinizle?
Kardeşim 30k ben 80k bir de ben mezundum D: Dershaneye gidemedik.Ben gitsem o gidemeyecekti maddiyattan dolayı o yüzden ikimiz de gitmedik.Anca böyle oldu sıralamalar.
Dostum bu yasadigin sorun normal bende de olmustu gecen sene eger dedigin gibi sorularda cok takiliyorsan bol bol cozumlu soru gormeye calis.Videolu konular izle ders calismaya yeni basliyorsun sonucta.Sakin deneme cozmek gibi hir hata yapma.Araliga kadar sadece bitirdigin dersten bolum sorusu coz.Cozemedigin sorulari gun icinde cozdurmeye calis cozdurdukten sonra biraz didikle sonra o soruyu kapat.Pazar gunu hem cozenedigin hem de yanlis yaptigin sorulara bak bunu her hafta tekrarla bir sure sonra yanlis sayini minimalize etmisbolacaksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Cihandabir