Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
884
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DONANIMHABER ÜYELERİNE ÖZEL FİYATLAMA !!!
H
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kasko;

Araç kasko sigortası ise isteğe bağlı olarak yapılmaktadır. Kapsam alanı olarak trafik sigortasının kapsamı dışında olan pek çok teminat kasko kapsamını içermektedir. Trafik sigortasında herhangi bir kaza/hasar durumunda karşı tarafın riskleri kapsam altındadır. Eğer hatalı olan poliçe sahibi ise, kazaya karışan diğer tarafın masrafları trafik sigortası tarafından karşılanır. Hatalı olan taraftaysanız ve kasko poliçeniz yoksa sadece karşı tarafın masrafları ödenir, sizin masraflarınız trafik sigortası dışındadır. Kasko sigortası yaptırarak öncelikle kaza durumunda kendi risklerinizi güvence altına almış olursunuz. “Neden kasko yaptırmalı?”sorusunun önemli bir cevabı ise, kasko sigortası sadece kaza risklerini kapsam altına almaz. Başta hırsızlık olmak üzere, yangın, deprem gibi sizin kontrolünüz dışında olan çevresel faktörlere karşı da aracınızı güvence altına alınır. Kasko sigortasına ihtiyaç duyduğunuz ek teminatları da ekleyerek aracınızın güvence kapsamını genişletebilirsiniz.

Trafik sigortası;

Trafik Sigortası genellikle Kasko Sigortası ile karıştırılır. Trafik Sigortası’nın Kasko Sigortası’ndan farkı, sigortayı yaptıranın değil karşı tarafın uğrayacağı zararların karşılanmasına yönelik zorunlu bir sigortadır.

Talep edilmesi durumunda tek bir poliçe ile “Trafik Sigortası” teminatı ile birlikte;

Artan Mali Sorumluluk (İMM),
Koltuk Ferdi Kaza (KFK),
Mapfre Hizmet – Trafik
Mapfre Mini Onarım ve Bakım Paketi
teminatları da bir arada alınabilmektedir.

Trafik Sigortası Fiyat Teklifi İçin ;
T.C Kimlik Numaranızı , araç plakanızı ve ruhsatınız da bulunan belge seri numarasını(aracınızı yeni ve ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) söylemeniz yeterli olacaktır.

Kasko Fiyat Teklifi İçin ;
T.C Kimlik Numaranızı , araç plakanızı , ruhsatınız da bulunan belge seri numarasını(aracınızı ikinci el olarak aldıysanız asbis numarasını) , lpg ve ek donanım olup olmadığına dair bilgiyi ulaştırmanız yeterlidir.

Tüm talep ve sorularınız için:

Hilmi Güven
Tel no: 0555 0062434
Mail: hguven@mapfre.com.tr
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlmgvn34 -- 5 Şubat 2018; 13:55:22 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.