Aracım Palio 2011 model. Dokunmatik bir radyo taktırdım geçen hafta fakat ilk günden sonra aralıklar ile kontak acarken çalışıyor, motoru çalıştırdığım zaman reset yiyerek dokunmatigi kesiyor. Ikinci bir radyo değişimi istedim dün fakat bu gün de ayni sorun oluştu. Bunu neden yapar bu şekilde?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Buradan çözüm zor olduğu için cevap yazılmamış olabilir. Direk satıcı ile görüşmek tek çözüm gibi. Üstelik videoda kontak çevrildi(motor çalışmadan) dokunmatik çalışıyor mu çalışmıyor mu kontrol edilmiyor. Dolayısıyla konuda anlatım yetersiz. Eğer o şekilde de tepki yoksa(her zaman) dokunmatikte sorun var diyebiliriz. Ama marş sonrası sıkıntı ise elektrik ya da yazılımsal denilebilir. Model değiştirmeyi deneyin bir de bence.
Kontak cevirdigimde motor calismadan bekledigimde her zaman dokunmatik calisiyor. Ama bunun uatune kontak tekrar cevirdigimde motoru calistirdigimda yani radyo kapanip aciliyor sonra dokunmatik gidiyor ses veriyor sadece komut ta almiyor.
Değişim talep edin diyeceğim ama zaten ikinciymiş. Model değişikliği için iletişime geçin bir de.
Tavsiye değildir: Kontak çevrildi dokunmatik çalışıyorken cihazı kapatın. Cihaz kapandıktan sonra marş basın. Motor çalıştığında cihaz kendi kendine açılıyor mu? Ve çalışıyor mu? Eğer kendine açılmazsa tuş ile açın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevimli Kakadu -- 10 Haziran 2022; 12:49:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >