İnternet Explorerdehttp://www.afashjfasdafsdhgfjasgfs.com şeklinde bir sayfaya girince "res://C:\WINDOWS\SYSTEM\SHDOCLC.DLL/dnserror.htm#..." burası açılıyorya sayfa bulunamıyor diye. Acaba bu adresi istediğin bir sayfa yapabilirmyim.
Var olmayan bir adres yazıldığında üstteki gibi benim istediğim bir sayfaya gitsin mesela google.com a gitsin.
dnserror.htm açılacağına.
Bunu nasıl yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim. Regedit ten yapılıyorsa çok daha memnun kalırım.
[deal]
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
tahminimce regeditten veya herhangi bir dosyanın içeriğinden bu değiştirilebiliyodur. Kendi açılan sayfayı registry editörden arattır. bulursa onu değiştirirsin. bir de sabit diskindeki olası yerlerde (internet explorer ın dizini, windows dizini gibi) Bul:Dosyalar ve Klâsörler diyalog kutusunun içerdiği metin bölümüne aynı sayfayı yazıp arattır. bu sayede bir çok şeyi değiştirebildim. ha bir de hex editörle bişeyler yapılabilir belki.
şeklinde bir sayfaya girince
"res://C:\WINDOWS\SYSTEM\SHDOCLC.DLL/dnserror.htm#..."
burası açılıyorya sayfa bulunamıyor diye. Acaba bu adresi istediğin bir sayfa yapabilirmyim.
Var olmayan bir adres yazıldığında üstteki gibi benim istediğim bir sayfaya gitsin mesela google.com a gitsin.
dnserror.htm açılacağına.
Bunu nasıl yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim.
Regedit ten yapılıyorsa çok daha memnun kalırım.
[deal]
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.