Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2602
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dizel corolla 1000 devirde islik sesi
K
15 yıl (1292 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2011 model sıfır corolla aracımı aldığımda bu ses yoktu. Su an 3650 km de ve bu ses 3500 km de başladı. 1000 devirde ve ayağımı gazdan cektigimde ıslık sesi duyuyorum. 120 bin km de dizel clio sattım onda böyle bir ses duymadım. Servise gosterdim normal dediler. Aracın garantisi bitmis olsaydı normal olmayan bir sürü ses bulurlardi.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
15 yıl (387 mesaj)
Yüzbaşı

Normal değil. Benim aracım, 2011 d-4d multimode. 5500 km de ve ses yok. Bence servis ile daha ciddi konuşun yada bulunduğunuz yerde alternatif servis varsa ona yönelin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
15 yıl (3554 mesaj)
Yarbay

dizellerde ıslık sesi turbodan çıkar eger mili bozulduysa ıslık çalar turbo ama sizin araç daha yeni enteresan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl (1292 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Turbo kapatma sesiymiş. Serviste sıfır araçları dinlettiler onlarda da vardı bu ses. Demek ki ilk zamanlar dikkat etmemişim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.