Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
25203
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: DİYARBAKIR/PİRİNÇLİK YOLCUSU ? (3. sayfa)
O
14 yıl
Çavuş

Selam ben değil bir arkadaşım gidiyor, KTM ye katılacak mı bilmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
14 yıl
Yüzbaşı




V
14 yıl
Çavuş

nereye rahat olsunlar yaw ben 331.kısa donem yaptım pirinclikte omrumden omur gitti
quote:

Orijinalden alıntı: adigeerdem

Diyarbakır Pirinçlik Kışlasına gidecek arkadaşlar çok şanslısınız.. Pirinçlik Kılşası ABD tümeniymiş önceden. Türk Silahlı Kuvvetleri almış.. ABD standartlarına göre yapılmış bir kışla.. Sıcak su, rahat duş alma imkanı.. En büyük güzelliklerindendir.. Benim askerlik yaptığım dönemde, Pirinçlik kışlası Diyarbakır Kolordu komutanlığına bağlı, LOJİSTİK DESTEK KOMUTANLIĞI olarak geçiyordu, ve 52. BAKIM MERKEZİ komutanlığı da vardı.. Daha sonra 52. BAKIM MERKEZİ nin LOJİSTİK DESTEK KOMUTANLIĞI bünyesinden ayrıldı ve kendi bünyesinde Pirinçlik Kışlasında hizmet vermekte..

Ben askerlik yaptığım dönemde Lojistik Destek Komutanının Makam şöförlüğünü yapıyordum.. Güzel biryer gidecek olan arkadaşlar rahat olsunlar..



K
14 yıl
Er

merabalar bende aynı yere düştüm sizde orda yapmışsınızda nasıl biyer bilgi verirmisiniz askeri fabrika diyorlarda ben suanda ulastırma bölüğündeyım ne yapılıyor orda görev olarak cevaplarsanız sevınırmm



G
10 yıl
Er

Öncelikle hayırlı tezkereler. 287.donem kısa donem çavuş olarak princlikte garnizon komutanı habercisi olarak yaptım askerliğimi.öncelikle pirinclikte askerlik yapacağınız İcin cok sanslisiniz.kolorduda toplanacaksınız oradan 25 km uzakta pirinclik garnizonu. Acemilikten sonra çarşı izinleriniz var sivil olarak gideceksiniz Diyarbakır cok guzel bır sehir bır izmir li olarak ben hiç unutamadım ofis caddesi harikadir kebaplar super tarih kokan surlar insanları esnafları herseyi ile mükemmel dır.oralara vatan borcu İcin gidiyorsunuz hayırlı olsun tekrar ama inanın ne kadar şanslı oldugunuzu gidince daha iyi anlayacaksınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.