Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
211
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Discovery 1 ekran kırılması yardımm
R
10 yıl (89 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar öncelikle bugün sahada futbol oynuyorduk telefonu kalenin köşesine koymuştum sonra işte maç yaparken kaleye şut çektim gol oldu tam da telefona geldi sonra baktım telefonun köşesi kırılmış dokumatik işlemiyo tam da kameranın azıcık üstü kamerada hasar görmüş olabilir garantiye göndermek istemiyorum telefoncu kaç para alır ?



C
10 yıl (505 mesaj)
Çavuş

Sen kesinlikle garantiye götür yada çok yakından tanıdığın telefoncuya falan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl (90 mesaj)
Çavuş

Telefoncular anlamıyor. 150'ye yaptırdım şimdi de kasa yamuldu. Önceden olmuştur falan dediler ama öndeki ekran sürekli öne atıyor çıkıyor. Yani performans düştü iyice. Ya yenisini alın ya da orjinal garantiye gönderin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.