6 ay önce i5 12.nesil rtx 4050li 16gb ramli lenovo loq oyuncu laptopu aldım. Oyun oynarken discorddan ekran paylaşmak istiyorum fakat ekran paylaştığım zaman yayın iletilmiyor. 3 5 dakikada 1 kare aktarıyor sadece yayına. Bilgisayarda herhangi bi kasma donma olmuyo sadece görüntü yayına gitmiyo. Önceden normal ekranı da paylaşamıyodum. Grafik ayarlarından discordun update.exe dosyasını yüksek performansa ayarlayınca normal masaüstü ekranı paylaşımındaki sorun düzeldi ama yine de oyun açınca yayına görüntü göndermiyo.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >