Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
699
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Diş Eti Şişmesi
X
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Gecen hafta disimin bir kismi kirildi. Bugun saglam bir agri yasadim. Dilim oraya degince dis etimin sistigini fark ettim. Dis etigim su anda asagidaki gorseldeki gibi. Bu sisligi indirecek bir sey var mi? 1 haftada nasil oldu? Resmen cenem agrimaya basladi. Doktora gidicem gidemiyorum. Ozel hastane de dahil hicbir yerde 1 aydan onceye randevu yok.

Yasadigim durum:

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-1 -- 22 Nisan 2018; 16:34:5 >

D
6 yıl
Yüzbaşı

geçmiş olsun.. dişinize kanal tedavisi artı kaplama yapılması gerekiyor gibi duruyor.. daha doğru bir karar için röntgen çekilmesi gerekiyor ama..



R
geçen yıl
Onbaşı

2 gündür şiddetli diş eti şişmesinden sebeb olan ve kafa kemiginde zonklama acıya maruz bırakan bir kabus yaşadım. Dün gece Googlede sayenizde Tuz, Karbonat ve alıç Sirkeli Suyu birbirine katıp karıştırdım 5 dakikaya yakın bir gargara yaptım. Sonuç şiş bölgedeki dagılan acı daraldı derken uyumuşum şuan şişlik duruyor lakin agrı ortadan kalktı mucize gibi Lütfen bunu deneyin anlıcaksınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.