Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
780
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dikkat! iPod nano tutuşabilir
G
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

APPLE şirketinin tüm dünyada devrim yaratan mp3 çaları iPod’un bazı modelleri şarj sırasında fazla ısınarak yangın tehlikesi yaratabiliyor.


Japonya’da ağustos ayı içinde iki iPod nanonun alev alması üzerine Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı kullanıcıları uyardı. Benzer bir olayın yaşanmasıyla Japonya’da inceleme başlatılmıştı. Japonya Ticaret Bakanlığı, iPod nano modellerinin kıvılcım çıkardığı toplam 14 olayın Apple’a bildirildiğini belirtti.



U
16 yıl
Binbaşı

avustralya da da ipod şarjdayken patlamış aletin kasası falan simsiyah kararmıştı fotograflarını görmüştüm tehlikeli bi durum arada ipod u kontrol edin elinizle ben öyle yapıyorum eger ısınma varsa cıkartın şarjdan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl
Teğmen

PS2 slim içinde fazla ısınınca patlama olayı vardı Sony firması bozuk modellerin hepsini ücretsiz değiştirmeye başladı APPLE şirketi ise galiba böyle bir şeye yanaşmıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.