Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
570
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dijital TV Kartı
S
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar, ben köyde bir öğretmenim bulunduğum konum itibariyle Antanden yararlanamıyorum. Uydu almak istedim ama şimdiye kadar TV işlerini PCde bulunan TV Kartından yapıyorduk ondan TVmiz yok. Tv almak yerine Dijital TV kartı almaya karar verdim. Şimdi size bir kaç sorun olacak?

1 --> Hangi kartı önerirsiniz?
2.--> Bu Dijital TV kartı aldıktan sonra Recevier almak gibi bir sorunum var mı? Yani karttan sonra bir çanak alsam işimi görür mü? EN ÖNEMLİ SORUN BU!!!
3.--> Bunların Performansları nasıl?
4. --> Video Kamera bağlanıp, Kasetleri CDye aktarma için kullanılabiliyor mu?

Bilginin Paylaştıkça Çoğladığı Dünyada bilgilerinizi bana yardımcı olmak için kullanan arkadaşlara canı gönülden Teşekkürler...



S
17 yıl
Teğmen

skystar2 dışında dijital kart yok sanırım

ve receivere gerek yok

bi çanak iş görüür


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
17 yıl
Binbaşı

bak arkadaşım kapsamlı kart istiyorsan seçenekler çok monotörü sadece tv olarak kulananımı istersin komple bilgisayarla birliktemi. vede senin fiyat aralığın nedir bütçen vs benim şu an kulandığımı şu adresten bakabilirsin birçok özelik bir arada http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=54&productId=bd61625


Bu mesaja 1 cevap geldi.
4
17 yıl
Yarbay

Dijital tv kart ve çanak fiyatlari nedir ortalama?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.