Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
683
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DİJİTAL PİYANO İLE CUBASE KAYIT ALMAK?
C
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, kawai CN17 dijital piyano ile cubase 5 yada cubase 11 e bir türlü kanal kayıtı alamıyorum.Piyanoyu bilgisayarıma usb kablosuyla bağlıyorum ve tüm ayarlar yapılı.Hatta Cubase üzerinden otomatik olarak midi klavye olarak görüp kayıt almamı sağlıyor.Fakat benim istediğim piyanoyu enstrüman olarak cubase e bağlayıp piyanonun kendi ses efektleriyle kanal kayıtı almak.Bir türlü beceremedim.(Ses kartım yok boss gt 100 ün ses kartını kullanıyorum genelde birde zoom h6 var fakat bunların bağlandığını düşünmüyorum piyanoya).Bahsettiğim şekilde nasıl kayıt alabilirim?



P
3 yıl
Binbaşı

Klavye USB'den ses gönderme özelliğine sahip değilse lineout, hoparlör veya kulaklık çıkışını seskartına bağlayıp Cubase'de audio kanalına ses kaydı yapmanız gerek. O klavyenin seslerini bilmiyorum fakat VSTI olarak veya Kontakt arşivi olarak çok iyi piyano sesleri mevcut yani ses kaydı ile uğraşmaktansa MIDI kaydı yapıp sanal enstrüman kullanmak daha mantıklı.



K
3 yıl
Yüzbaşı

Fl studio üzerinden kontakt vsti kullanıyorum. Direkt ses kaydı alınabiliyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.