Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
33
Cevap
4572
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Digitürk (9.90 TL) mü ? D-Smart mı ? (2. sayfa)
A
15 yıl
Yüzbaşı

arkadaşın çatıdaki merkezi uydusu nereye dönük bide o var eğer eutelsat değilse digitürk olayı kafadan mümkün değil zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
15 yıl
Yarbay

Mümkün arkadaşım mümkün,eğer arkadaş Digiturke karar verirse Eutelsata dönük çanak olmasa bile teknik servis ona göre bir kurulum yapar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yüzbaşı

Nasıl yapacakmış acaba?
Ya balkonuna koyduracak bir çanak yada merkeziye izin verirlerse ek aparatla lnb koyulacak
Başka bir yol varsa paylaş bende yararlanayım
çatıda merkezi var (sonradan kondu şimdi elletrimiyorlar türksat hotbird var) ,balkonumdan da eutelsatı alamıyorum (digitürk yetkilisi kendisi geldi bulamadı sinyal,merkezi yapılmadan önce)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
15 yıl
Onbaşı

d smart kullanıyorum gayette memnunum yannız lig tv de sorun yaşıyorum görüntü bozuluyo


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Yarbay

bende dsmart kullanıyorum 5 günden beri abi cihazım next8000 xcam di ben çok memnundum internet kampanyasına katılmak için dsmart aldim abi adamlar görüntü kalitesini çok iyi yapıyorlar renk görüntü bile deggsti dsmarta geçince yani memnununm temiz güzel hizmet abi



M
15 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: aLpR™

d-smart gibisi var mı?



yok tabikii

________________________________________________________________________________________


Arkadasim Eger turk kanallarini izlerim arada da sinema belgesel olsun dersen d-smart al. ama ücreti nekadar bilmiyorum. şuan bi kampanyasi var internet'li 39 lira sanırım bi arastir bak. bütcen neyse ona göre arastirma yap. birde kanal içeriklerini göz önunde bulundur. kaç paraya hangi paketi , o pakette hangi kanallarin oldugunu arastir. iki platformunda kendine özgü siteleri var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
15 yıl
Yarbay

süper lig maçlarını izlerim diyosan digiturku al, yok kesinlikle izlemem diyosan dsmart alabilirsin. tek farkları o heralde, tüm kanallar fasa fiso. digiturkün sinema kanallarındada pek bişey yok. yinede alcaksan digi al bence.

ekleme: bide o 9,90lık ücrette hiç bi kanal yok ben onu söyliyim sana. Ekonomik paket alırsan 23 ytl veriyosun aylık onda çoğu kanal açık. 9,9a bişey izleyemezsin yani.Uydu alıcısı bedava diyolar ama aylık 9,9u uyduya ödüyosun aslında





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 16 Mart 2009; 13:45:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Binbaşı

digiturkün mini paketi var ayda 15 ytl ödüyorsun diger uydularla fiyata göre bence gayet iyi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yüzbaşı

digitürk ilk ve eski digital platform oldugu için,,en iyi kanallar onda (moviemax,,mgm,,goldmax,,vs)bunlar dünyanın en kanalları...ve lig tv


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
15 yıl
Teğmen

digitürk'ün ekonomik paketi'de gayet iyi.
1 aylığına lig tv ve sinema kanallarındanda yararlanabiliyosun herhangi bir ek ücret vermeden.
ayrıca görüntüsüde çok güzel.
benim için digitürk'ün tek kötü yanı discovery channel'ın olmaması


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
15 yıl
Onbaşı

bende de digiturk var
mgm, hallmark ve n.g. dışında bi işe yaramaz
ama sinema paketi süper tavsiye ederim
n.g wild ve c.i. network bağımlılık yapar
ama yine de en iyisi kablolu yayın hem ucuz
hem kolay uygulanabilir şimdi 4 şehirde hd yayını da var
hemde n.g ve discovery nin ikisi de var



R
15 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Legal olmayan hemen hemen her şeyde bir kalite kaybı olduğu gibi senin bahsettiğin yöntemdede bir kalite kaybı olacaktır,hiç bir zaman dijital platformların kalitesini birebir yansıtması mümkün değildir.Kaldı ki arkadaş uyduyla uğraşmak istemediğini de belirtmiş o yüzden kimseyi yanlış yönlendirmeye lüzum yok.

Ayrıca şunu da belirteyim bu forumda Her türlü illegal paylaşım YASAKTIR,bu bilgi paylaşımı da olamaz kaynak paylaşımı da.



bari biraz destekli sallayın yahu,hayatında hiç dreamboxun görüntü kalitesini gördünmü de, peşin peşin sallıyon





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 18 Mart 2009; 10:57:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
15 yıl
Yüzbaşı

ligtv yada sinema gibi kanalları izlemeyeceksen d-smartözelliklede lcd/plazma tv varsa d-smart


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar merhabalar forumda aradığımda bu konuyu bulabildim fakat tam olarak inceleme fırsatım olmadı olmayacak ta...aranızda d-smartın 39.90 lık kampanyasına katılan var mı?
şu an ttnet'e aboneyim ancak allahtan taahhütlü değil d-smartın 2yıllık taahhütlü kampanyasında aile paketi + receiver ve 2yıllık internet bu fiyat dahilinde sunuluyor ve aktivasyon haricinde para alınmıyor...aslında maç izleyen birisiyim ancak lig tv paketleri şu an için biraz pahalı kaçtığından d-smart düşünüyorm bu arada buluduğum bölgede malesef kablolu yok:(..sorularıma gelirsek kampanya dahilinde verilen receiver goldmastermış bu receiver yine duyduğum kadarıyla tam verimli çalışmıyormuş bu konuda bilgi verebilir misiniz yani hangi anlamda olumsuzlukları var görüntü kanal geçişleri vs. vs.
buna ek olarak evimde uydu tertibatı yok sanırım lnb + çanak + bağlatma 100liraya maloluyormuş..yalnız d-smarttaki adsl sağlayıcısı da smile adsl bununla ttnet arasındaki farklar neler?ayrıca telefon bağlantısına da gerek yokmuş..
isteklerim tüm yerel kanalları net bir şekilde izleyeblmek bunun yanısıra karasal yayında olmayan ntvspor ve discovery, crime investigation tarzı kanalları izlemek ki vakit olsa gün boyu izleyebilirim..
biliyorum biraz fazla uzun tuttum o yüzden affınıza sığınıyorum ancak şu an internet ve telefon aylık olarak bu kampanyayla hemen hemen aynı fiyat bu şartlar dahilinde önerileriniz nelerdir özellikle bu paketten yararlanan veya bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim saygılar...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.