Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1098
Cevap
60866
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Digital Combat Simulator (DCS) World [ANA KONU] (28. sayfa)
B
7 yıl
Yarbay

bu çamur grafiklerle hangi yüzle 16/32 gb ram istiyor bunlar ya optimizasyondan anlamayan adamlar sorun bizde değil sizin ram miktarınızda demeyi biliyorlar tam bir ram düşmanı olmuş oyun ağaçlar falan rezil görünüyor 1.5.8 den sonra dcs bitmiştir benim için artık yolun sonu falcon bms devam üstüne üstlük her ota bok 60-80 dolar istemesini biliyorlar azda optimizasyona çalışmasınıda bilseler ah şu falconun grafikleri az daha güzel olsaydı dcs yi sollardı eminim azda flight model





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 22 Nisan 2018; 17:30:6 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay

belkide falcon la ilgili güzel gelişmeler görmeye başlarız

yayın hakları el değiştirdikten sonra

mart ayının 15 inde simi tekrar install etmeyi gerektiren bi güncelleme aldı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

falcon'un sorunu oyun motoru 90'lardan kalma. artık telefonlarda bile daha güzel grafiklerle oyun oynanıyor. yeni bir motora geçmesi bütün sorunları çözer
inşallah geçerler hocam

en son bms 4.33 u5 i denedim

görsel olarak bu haliyle dcs ye kafa tutamaz

buna rağmen 4.33 u5 den çok etkilendim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Yarbay

bu çevrimdışı mod modüllerin kırılmasına sebep olabilir gibi geliyor bana

bu arada adamlar haftalık bültende ücretsiz bişeylerden bahsetmişler

ed ve ücretsiz

DCS Dünyası için Çin Varlık Paketi
Çin Varlık Paketi (CAP), Deka Ironwork Simulations tarafından geliştirilen DCS World için ücretsiz bir eklentidir. Birçok AI uçakları, kara ve donanma birimleri ile Çin'de hizmet vermiş veya hizmet vermiş olan silahları içermektedir. Deka Ironwork, varlık paketini genişletmeye ve gelecekte daha fazla AI birimi eklemeye devam edecek.

En heyecan verici özelliklerden biri, hava taşıtı Sukhoi Su-27'ye dayanan Flanker B + olarak NATO tarafından bilinen Shenyang J-11A (歼 -11A). 2.5.1 ile, DCS World için Flaming Cliffs 3'e sahip olanlara ve daha sonra Su-27 Standalone'a sahip olanlara bu uçağa binen uçağa erişebilirsiniz.

J-11A'yı benzersiz kılan temel özellikler:

3D Model değişiklikleri (Yeni LOD'ler, Pilot ve diğer özellikler)
Aydınlatma (burun dişli, iniş ışıkları ve daha fazlası)
ön cam
Havadan Havaya Silahlar ve Podlar (RKL-609 ECM Pod ve R-77 Orta menzilli füze)
Roketler ve Bombalar için Çift Raf





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 27 Nisan 2018; 22:31:50 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

çin asset pack diye bir ai paket eklediler. ayrıca fc3 sahipleri için su-27nin çin versiyonu olan uçağı eklediler.
pek dişe dokunur bir şey yok yani



B
7 yıl
Yarbay

quote:

Zaten oyunu oynadıktan bir süre sonra en baba oyun bile bıktırıyor, aylarca yüzüne bakmıyor insan. Dolayısıyla bu kadar paraya yazık.


oyun mu bu yahu sıkılacaksın, bıkacaksın sen en iyisi hawx oyna, bıkıncada ace combat oynarsın.

tek bir eklenti bile almadığına eminim. hatta dcs i hiç denememişsindir büyük ihtimal. bu kadar saçmalamanın başka açıklaması olamaz.




Bu mesajda bahsedilenler: @hannschneiderr
H
7 yıl
Teğmen

Arkadaşlar, hangi "oyunu" oynayacağınız tabii ki sizin tercihiniz. Burası bir forum. Nezaket kuralları içerisinde kalmak kaydıyla hepimiz görüşlerimizi paylaşabiliriz. Bir başkasının yazdıkları hoşumuza gitmeyebilir, ama birbirimize saygı duymamız gerekir. Karşımızdaki kişiyi hiç tanımadan "sen en iyisi hawx oyna, bıkıncada ace combat oynarsın. tek bir eklenti bile almadığına eminim. hatta dcs i hiç denememişsindir büyük ihtimal. bu kadar saçmalamanın başka açıklaması olamaz. " gibi önyargılı bir yaklaşım doğru değil.

İsterseniz şöyle açıklayayım;

Yaklaşık 16-17 yıldır simulasyon oyunlarıyla haşır neşir olmuş birisiyim. FS'nin ilk serilerinden tutun da savaş uçağı simulasyon oyunlarına kadar (FS98, FS2002, FS 2004, FSX, Jane's F18, Jane's USAF, F/A 18: Operation Iraqi Freedom, DCS LockOn, DCS Black Shark, DCS A-10 Warthog, Falcon 4.0, Open Falcon, BMS4.32, BMS 4.33) gibi bir çok oyun oynadım. Çok hoş da vakit geçirdim. Halen de işten vakit buldukça oynuyorum. Çünkü havacılık sanal bile olsa benim hobim. Hoşça vakit geçirdiğim kendime ait bir dünya.

Havx, Ace Combat vb. hiçbir oyunu PC'ye yüklemedim bile. Çünkü bu tür oyunların hedef kitlesi farklı, biz uçuş simulasyonu oyuncularının beklentileri farklı.

Arkadaşlar, FSX, Prepar3D gibi sivil uçak simulasyonları gerçeğine çok yakındır, bunda şüpheniz olmasın. Çünkü bu tür yazılımlar üretici firmalarca da desteklenir. Adamlar bedava reklamlarını yaparlar. Üstelik uçakların performans bilgileri, uçuş dinamikleri, aviyonikleri, radar kabiliyetleri gibi saklanması gereken herhangi bir bilgi de söz konusu değildir sivil uçak simulasyonlarında.

(Banzai isimli kullanıcı arkadaşım, yazımın aşağıdaki bölümünü önyargısızca okumanı özellikle tavsiye ederim ! )


Oysa iş askeri uçak simulasyon oyunlarına geldiğinde iş değişir. Amerika ile Rusya birbirlerinin askeri teknoloji sırlarını ele geçirmek için yıllarca birbirlerinin boğazını keserek casusluk faaliyetlerinde bulunmuş iki rakip süper güçtür. Ki halen de bu teknoloji casuslukları devam eder.

Yukarıda dediğim gibi.. "Arkadaşlar sizin hiç aklınız alıyor mu amerika veya rusya kendi uçaklarının (F-18, F-15, Su-27, Su-33 vs.) gerçek performans bilgilerini, uçuş dinamiklerini, teknoloji sırlarını, radar kabiliyetlerini DCS ile veya BMS ile paylaşsın ? Hiç olur mu böyle şey ? Sanki BMS'deki F-18 uçuş dinamiği ve aviyonikleri gerçek değil de DCS'deki çok mu gerçek ? Olur mu hiç öyle şey !" derken kastettiğim buydu.

Biraz daha açayım. Çok basit bir şekilde izah edeyim: Bana inanmıyorsanız Google'a "Eagle Dynamics" yazın. (ben yazdım, aşağıdaki resme bakın) Merkezi Moskova/Rusya olan 1991'de kurulmuş bir Rus şirketi karşınıza çıkar. Amerika o kadar saftır ki F-15 ve F-18'e ait gerçek performans bilgilerini, uçuş dinamiklerini, teknoloji sırlarını, radar kabiliyetlerini Moskova merkezli Eagle Dynamics şirketiyle paylaşıp DCS World isimli oyunda sizin kullanımınıza sunmuştur, dünyayla paylaşmıştır. Rusyanın artık casusluk yapmasına da gerek kalmamıştır.


< Resime gitmek için tıklayın >




Bazı arkadaşlarımız da halen buna inanıp DCS veya BMS isimli oyunların oyun olmadığını, gerçekten uçtuklarını hayal etmektedir.

Eğer bana inanmadıysanız ve DCS' World'ün halen bir oyun olmadığını gerçekten uçtuğunuzu düşünüyorsanız Google'a bu sefer DCS world 2 yazın. (ben yazdım, aşağıdaki resme bakın) Bu durumda DCS World'ün Windows tabanlı bir Video Oyunu olduğunu göreceksiniz. Daha nasıl anlatayım


< Resime gitmek için tıklayın >



Sözün özü; DCS, BMS, FSX, vb. yazılımlar birer oyundur, asla gerçek değildir ! Eğer paranız çoksa DCS'de uçun, gerçekten tavsiye ederim, parası olan için grafikleri gerçekten mükemmel. (Ben DCS A10'un grafiklkerini çok beğeniyorum.) DCS'de çok hoş vakit geçirebilirsiniz. Ama DCS'nin arkasında bir şirket desteği olduğu için onun gerçekçi olduğunu sakın düşünmeyin.

Ve son olarak bir tavsiye: muhakkak birgün bıkacaksınız, o kadar paraya değmez, paranız yoksa BMS'de size yeter





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannschneiderr -- 29 Nisan 2018; 20:27:8 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
7 yıl
Teğmen

Arkadaşım halen yazdıklarımı anlamadıysan bak özetleyeyim sana ; ben yıllardır simulasyon oyunlarının içerisindeki biri olarak DCS'nin de BMS'nin de fanatiği olmadığımı (yıllardır süren bu DCS- BMS tartışması bana hep çok saçma ve komik gelmiştir çünkü ), DCS'nin de BMS'nin de sonuçta birer oyun olduğunu, DCS'deki A-10, F-18, F-15, Mirage, Harrier, Su33, Su27, Mig 29 gibi uçakların askeri sırlar nedeniyle asla gerçek uçakları simule etmesinin mümkün olmadığını, gerçeklik yönüyle DCS'nin de BMS'nin de birbirinden farkı olmadığını, ayrıca her oyun gibi bir süre sonra zaten hepsinin bıkkınlık verdiğini, bu nedenlerle sadece görsellik için DCS'ye bu kadar para (300-400 $) vermeye ve bilgisayarı zorlamaya gerek olmadığını, bu kadar para vermektense BMS'nin tercih edilebileceğini söylüyorum başından beri. Daha nasıl anlatayım bilemedim ki.

Ben sadece DCS veya BMS'yi araştırıp da bu foruma yolu düşen, bu forumu okuyan her insana yardımcı olmak adına yazdım bütün yazdığım tavsiyelerimi. Başka ne amaçla yazayım. Tabii ki bunlar sadece benim görüşüm. Ama sen dersen param bol, neyle istiyorsan onunla uç, ne diyeyim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay

hocam fiyatlandırma konusunda kesinlikle yazdıklarınıza katılıyorum gerçekten fazla fiyatlar her uçak için yüksek meblağlar harita için yüksek meblağlar isyan etmemek epeyce zor

ayrıca falcon bms ye de cidden saygı duyuyorum ve seviyorum bazı konularda dcs den üstün olduğu tarafları olduğunu da düşünüyorum

diğer yandan uçaklarla ilgili verilerin devletlerin paylaşmayacağına da katılmakla birlikte içinde bulunduğumuz bilgi çağında bu verilerin ulaşılamaz veriler olduğunu düşünmüyorum

öyle bir çağdayız ki devletlerin bile sır saklaması cidden imkansız gibi artık



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hannschneiderr
G
7 yıl
Yarbay

A-10c MFD ekranlarını ikinci bir monitöre aktarıp, etrafına Trustmaster MFD uyguladım.
monitörü, monitör olarak kullanabilmek için , çıkarılabilir pleksi üzerine yapıştırdım. bu şekilde istediğim zaman çıkarıp takabiliyorum :)


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay

çok hoş olmuş hocam eline sağlık



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @GUERRA
İ
7 yıl
Yarbay

2.5.0 dan 2.5.1 betaya 11 küsür gb güncelleme



C
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İ
7 yıl
Yarbay

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

30 mayıs :)



İ
7 yıl
Yarbay

G
7 yıl
Yarbay

G
7 yıl
Yarbay

C
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

F-16C Block 50 ve Ah-1S geliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c@sper -- 2 Haziran 2018; 9:36:21 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay

f18 in fiyata bak

376,59


modüllerin çatır çutur kırılır inşallah da skidrowreloaded lardan toplarsın ed





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 2 Haziran 2018; 15:9:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.