Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
754
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DGS ile Elektrik-Elektronik Mühendisliğine tamamlama..
O
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, Marmara Üniversitesi Elektrik programı 2.sınıf öğrencisiyim, DGS ile Pamukkale Üniversitesi,Uludağ Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi gibi yerlere geçiş yapmak istiyorum bu okulların kaç ders saydığını,kaçıncı sınıftan başlattığını ya da elektrik-elektronik mühendisliğine geçiş yapanların kaçıncı sınıftan başladığını yazarlarsa çok sevinirim. Bu konularda çok fazla bilgi eksikliği var.



G
3 yıl
Yüzbaşı

Okulun sitesinde yazar



_
3 yıl
Teğmen

Hocam ulaşabilirsen okulun mühendislik fakültesi sekreterliğine ulaş oradan doğru bilgiyi alırsın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Er

Merhaba bende Marmara elektrik düşünüyorum siz hangi üniye yerleştiniz dgs ile kaçıncı sınıftan başlattılar elektrik elektronik mühendisliğine teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
8 ay
Er
Konu Sahibi

Merhaba, Dgs ile geçişler artık zor olmaya başladı okullar kontejanlarını her sene düşürüyor. Ben elektrik bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Medeniyet Üni. Fizik müh. geçiş yaptım ancak okul yök dersleri harici hiçbir dersimi saymadı zaten işleyiş olarakta eğitim olarakta çok zayıf bir okul beğenmedim devam etmeyide düşünmüyorum. Geçeceğiniz okullara dikkat edin Marmara cidden güzel bir üniversite eğer kazandıysan oradan devam etmeye çalış.



U
4 ay
Çavuş

İstanbul medeniyet üniversitesinin neyini beğenmedin?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.