Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
659
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DFI LANPARTY UT ULTRA-D RAM PROBLEMİ
A
20 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

selamlar

Gecen hafta bir dfi anakart ve 2 adet kingston 512mb ddr400 ram aldım ama ramler dualchannelkit diye satılanlardan değil.
Ramleri anakarta taktım ama anakart bir uyarı mersajı vererek 2 ve 4 nolu slotlara takmamı istedi 2 ve 4 nolu slotlara taktıgımda ise mavi ekran vermeden windows calısmaz oldu. Acılısta 1024 mb dula channel 128 bit olarak görüyor ramleri. ramleri teker teker taktıgımda ikisindede sorun yok ama bir türlü ikisini birlikte takıp çalıştırmayı basaramadım.

acaba sorun ramlerin dualchannel olmayışımı mı yoksa anakartta bir problemi mi var.
Ayrıca sadece 4 nolu slota bir ram taktıgımda speakerdan ram yok sinyali geliyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
20 yıl
Yüzbaşı

valla onu bilmem de o sinyale dikkat et valla yanlış falan takmışsan rami ,anakart yanar.



A
20 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

valla command per clock udisable ettim şeytan kulagın kursun düzeldi gibi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.