Öncelikle iyi günler. Elektroniğe yeni başladım ve hobi olarak yapıyorum. Şuanda elimde 27 mhz verici devresi var.Benim bu devrede çözemediğim elemanlar oldu. Resimdeki işaretli elemanların isimlerini yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler... < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Toprak işaretinin anlamı devrede eksi kutuptur.Baskı devre çıkartırken tüm toprakları birleştirip eksi uca yada bi diğer adı nötre götürebilirsiniz.Kolay gelsin.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.