Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
4779
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DEVLET HANGİ MÜHENDİSLİK ALANLARINI ALIYOR?
S
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

DEVLET HANGİ MÜHENDİSLİK ALANLARINI ALIYOR?MESELA HARİTA MÜHENDİSLİĞİ,İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ...

AYRICA DEVLET RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ VE HARİTA MÜHENDİSİ ALIYOR MU?



S
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bir sorum daha var devlete girerken hangi üniversitede okuduğun çok önemlimi yani ytü ile ktü arasında devlette probelm olur mu sonuçta ben kpps ye gireceğim mesela yüksek aldım üniversiteme bakar mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
11 yıl
Çavuş

Devlette üniversiteye bakılmaz.Tüm mühendisler eşittir ve aynı ücreti alırlar.Fakat araziye çıkanlar filan ek ücret alırlar.İlk soruna gelicek olursak duyduğuma göre en çok inşaat mühendisleri alınıyor 1000+ kişiydir sanırsam.Raylı sistemler mühendisliğinden mezun olan yok şu ana kadar ilk mezunlar kapış kapış gider bence .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Güncel...



T
11 yıl
Teğmen

şu an için en iyi mühendislik harita mühendisliği. en fazla alım makine ve inşaat mühendisliğinde ama bu bölümlerde mezun çok fazla. sanılanın aksine jeoloji, orman ve ziraat mühendisliklerinde de düşük kpss puanıyla alım yapılır.

harita mühendisli seçilebilir. inşaat mühendisliği de iyidir hem devlet hem özel sektör canlıdır. elektrik mühendisliği için de aynı şeyler söylenebilir. (elektrik-elektronik-haberleşme değil sadece elektrik!)

devlette her mühendis aynı maaşı alır ve maaş tatmin edicidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yüzbaşı

kesinlikle harita :) Bide ilerleyen yıllarda enerji sistemleri, biyomedikal, nükleer enerji müh gibi bölümlerden de bol bol atamalar yapılır diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
11 yıl
Yarbay

sistem programcılığı açıkdamı kalır sizce




Bu mesajda bahsedilenler: @Akif95
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.