Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2329
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DETAY MAXİNET İLE DEVAM EDİYORUZ - EK GELİR KAZANIN
D
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Aylık Minimum Sadece Program Çalıştırma Geliri Sabit 120$ Kazanç

Adınıza faturalı, adresinize gelen notebook ile günde 8 saat Detay Maxinet programını çalıştırmanız yeterli.

Kendi bilgisayarınız var ise, size gelen bilgisayarı satabilirsiniz.

Satın aldığınız paketlerden günde 4$’dan 15$’a kadar gelir elde edebilir ve DETAY MAXİNET ’e yaptığınız referanslardan yüksek gelirler kazanabilirsiniz.

Tablet Hediyeli Ek Paket Kazancı Sağlayabilirsiniz.

Maximum Alt Ekip Kurma İmkanı

Herkes sisteme üye olarak kendine sınırsız ekip kurabilir. Detay Maxinet 'de bu sayede bu üyelerin 7 alt basamağına kadar referans geliri elde eder.

Ortaklık Programı ile Alttaki Üyelerden Elde Edilen Gelirler

7 derinlik kazanç elde edebilirsiniz.

1. Derinlik %12
2. Derinlik %8
3. Derinlik %5
4. Derinlik %3
5. Derinlik %2
6. Ve 7. Derinlik %1 kazanç


DİKKAT: ÜYELİK ESNASINDA SİZE VE BİZE SMS ONAY KODU GELMEKTEDİR. ÜYELİK ÖNCESİ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.

WHATSAPP BİLGİ HATTI:https://chat.whatsapp.com/1sEcjlP2STF4LXUey6oDSu

ÜYELİK REFERANS LİNKİ:https://sys.detaymaxinet.com/?r=KFN9F5

-------------------------------------------------------------------

Sonsuz Derinlik (Kariyer Sistemi)

1. Seviye en az 10 kişi olan,
2. Seviye en az 50 kişi olan,
Maxi Kariyeri Expert olan kişi %1 Kariyer bonusu alıyor.

1. Seviye en az 10 kişi olan,
2. Seviye en az 50 kişi olan,
Maxi Kariyeri Professional olan kişi %2 Kariyer bonusu alıyor.

1. Seviye en az 10 kişi olan,
2. Seviye en az 50 kişi olan,
Maxi Kariyeri Diamond olan kişi %3 Kariyer bonusu alıyor.

1. Seviye en az 10 kişi olan,
2. Seviye en az 50 kişi olan,
Maxi Kariyeri Black Diamond olan kişi %5 Kariyer bonusu alıyor.

Kariyer Bonusu: 7. Derinlikten sonraki toplam kazançtır.

-------------------------------------------------------------------

DİKKAT: ÜYELİK ESNASINDA SİZE VE BİZE SMS ONAY KODU GELMEKTEDİR. ÜYELİK ÖNCESİ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.

WHATSAPP BİLGİ HATTI:https://chat.whatsapp.com/1sEcjlP2STF4LXUey6oDSu

ÜYELİK REFERANS LİNKİ:https://sys.detaymaxinet.com/?r=KFN9F5



S
6 yıl
Er

detay üyelir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayman56 -- 4 Nisan 2018; 12:49:49 >

N
6 yıl
Er

Maşallahı var sistemin bu kadar iyi ve kaliteli olması süper seminerler hariak sinop civarında bulunan yada merak eden canlı canlı görmek isteyen yada üye olmak isteyipte aklında deli soruları olan arkaadaşlar bana ulaşabilirler Referans Url:https://sys.detaymaxinet.com/?r=V8C9S4 Bire bir görüşüp olayı prog. işleyişi detaylı oalrak anlatabilirim referansa tıklayığ üye olan dostlar bana gelecek onay msjınızı kayıt olurken verdiğiniz tlf num. iletim sağlanacaktır. Kayıt ücretsiz olduğundan PAKET almadan yüz yüze görüşe biliriz...

RİSKİ SEVEN VE TAKIMIMA KATILMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM...



3
6 yıl
Yarbay

Gelen bilgisayarı satabilirsiniz diyorsunuzda madem kendi bilgisayarımda bu işi yapabiliyorum bu sisteme ve saçma bilgisayar için neden para veriyorum ? Madem sistem çok iyi yapsınlar ücretsiz, herkes kendi sisteminde kassın.



S
6 yıl
Er

sil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayman56 -- 4 Nisan 2018; 12:50:26 >

G
6 yıl
Onbaşı

Detaymaxinet - Detay Maxinet - Detay Maxinet Nedir - Detay Maxinet Paketleri

Detay Maxinet Geçmişi ve Hakkında

Detay Maxi NET Türkiye.% 100 uyumluluk gösterecek bir yapıyla inşa edilmiştir. DETAY TELEKOM LTD.ŞTİ. Ağustos 2002'de 550.000 TL yatırımla Mobil bilişim teknolojileri alanında hizmet vermek üzere kurulmuştur. 2008 yılından itibaren Mobil Ödeme Alanına da odaklanarak 2009 yılından başlayarak GSM Operatörleri ve Mobil Ödeme Alanı çözümüyle iş ortaklığı yapmıştır.

DETAY TELEKOM LTD.ŞTİ. kendi bünyesinde bulunanlar Ar-Ge ve Yazılım ekipleriyle, ürün geliştirme mülkiyetinde son teknolojiye yakın durarak, kanal yapısını ve 12.000'den fazla müşteriye destekleyerek, pazara düşük maliyetli ve kullanımı kolay, uygun çözümler sunar. Şirket, işyerinde faaliyet için bulunanlar için yenilikçi ve güvenli çözümlerle, müşterilerine sürekli kazandıran bir ortam yaratabilmektedir. Bu kapsamda, cazip imkanlara yatırım sağlayacak ortaklıklar sunabilmektedir. İstanbul Anadolu Yakası Merkez Ofisi'nin açık alanlara giriş ve çıkışları devam etmektedir.


Detay Telekom 2002 yılının Ağustos ayı içinde mobil bilişim teknolojileri alanını hizmet etmek için kurulmuştur.

2005 Yılında ise Detay Telekom SIEMENS ile iş birliği yaparak 2M2 ve Telemetri çözümleri ile donanım faaliyetleri faaliyet gösterilir.

2009 Yılında Detay Telekom Mobil ödeme alanına odaklanma TURKCELL Mobil Ödeme iş ortağı olmuştur.2015 Aralık ayına kadar Türkiye pazarında 12.000'den fazla kurumsal müşterilerine hizmet vermiştir.

< Resime gitmek için tıklayın >

2016 Yılında Detay Telekom kendi bünyesinde bulun AR-GE ve Yazılım ekibi ile ürün geliştirme close daima son teknolojiiye yakın durarak pazara düşük maliyetli ve kullanımı kolay çözümler sunar.

2017 Yılında Ayrıntı Telekom 8 aylık AR-GE çalışma dosyası ile Ocak ayı itibari ile Detay MaxiNet projesini hayata geçirmiştir. MaxiShop ve MaxiWorld projeleri ile Dünyaya açılmayı planlamaktadır.

Detay Maxinet Nedir

Detay Telekom 2017 detaylı inceleme maksinet projesi, hayata geçirmiştir 15 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesine sahip olan Detay Telekom, Detay Maxinet V3 programıyla müşterilerine Seo (Arama Motoru Optimizasyonu) hizmeti vermeye başlamıştır.

Seo Nedir

"SEO" (Arama Motoru Optimizasyonu), kısaltmasıdır. Arama motorları SEO ile arama ve web sitelerinde daha kolay bir şekilde tarama yapmak için teknik kriter düzenlemelerdir. (Arama Motoru Optimizasyonu) Türkçe de Search motoru optimizasyonu demektir.

SEO, bir web sitesi hakkında arama motorları için yapılan tüm iyileştirme çalışmaları ile tanımlanabilir. Arama motoru optimizasyonu yani SEO ile amaç web sitelerinin değerini arttırarak arama motorunda daha üst sıralara çıkın ve dolayısı ile site ziyaretçisi sayısının arttırılmasıdır.

SEO, arama motorlarına yönelik düzeltme ve optimizasyon çalışmalarıdır. Site içi ve site dışı SEO olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Arama motorlarında yükselmek adına yapılan işlemlerin tamamını kapsamaktadır.

SEO, Arama Motorlarında sitelerin veya sayfaların üst sıralara çıkarılmasına yönelik gerçekleştirilecek faaliyet.

SEO'nun temel amacı, açılımı vereniyle "Arama Motoru Optimizasyonu" yani Arama Motorlarında üst sıralarda listelenmektir. Bu amaçla, sitelerde yer alan bilgi, hizmet veya satışların daha fazla uygun kitleye ulaştırılmasını sağlamaktır.

SEO; sitelerin doğal yollarla ulaşamayacakları web popülerliğine, doğal görünen yöntemlere giriş; ulaşma sanatıdır. Bu web popülerliği, Google sıralamasını arttırmak da getirilir.

SEO İnternet reklamcılığının en prestijli ve getirisi yüksek pazarlama stratejisidir.

Proje , Detay Telekom Merkezi, Ağına bağlı katılımcı müşterileri satın almak bilgisayarlar kontrol ederek, firmanın mevcut ve yeni müşterilerine internet sitelerinin arama motorları sıralamasında üst sıralara çıkması amaçlı SEO hizmeti, sosyal medya yöneticiliği, marka değeri kazandırma, piyasa bilirliğini arttırma, pazar payı .

Planlama doğrultusunda sistem hergün 1000 + farklı şirketler internet sitelerine giriş yapmayı planlamaktadır, ve bu çalışmalar devamında elde edilen gelirlerin büyük bölümünde katılımcı müşterilerine kar payı olarak ödemektedir.

Detay Maxinet Nasıl Çalışır?

Detay Maxinet ile çalışmaya başlamak ve yazılım programını bilgisayarınıza indirebilmek ve sahip olduğunuz paket alt araziyi çalıştırılacaksa sonradan kazanç elde etmek için 3 adet paket mevcut ilk önce gümüş paketiyle siz istediğiniz zaman gümüş paketinde mecburdur isterseniz daha altından pakete geçebilme şansızınvardır ve daha sonra platin pakete geçmek şansınız değişkendir .

Satın Almış Olduğunuz Paketlerin Süresi 1 Yıldır (365 Gün) Hergün Gümüş Pakette Günlük 5 $ Altın Pakette İse Günlük 14 $ Boyut Kazanç Getirisi Mevcut.

PAKETLER VE ÖZELLİKLERİ

< Resime gitmek için tıklayın >

Bilgisayarınıza indireceğiniz Detay Maxinet v3 programı, gümüş paketiyle günlük 5 dolar için 8 saat çalışması, altın paket ile de 14 saat çalışması gerekiyor ve 14 dolar kazanıyorsunuz, sizin yapmanız yeterli tek şey her günün programı çalıştırmak ve gereken saati dolmadan kapatmamak gümüş paket ile aylık 150 dolar altın paketi ile aylık 420 dolar kazanıyorsunuz türk parası ile gümüş paketten 500 küsur civarında altın paket ile 1500 küsur civarında kazanırsınız, küsur diyorum çünkü dolar kuru saat başı değişmektedir Şirket ödemelerini ayın 1 ile 5 arasında yapmaktadır.

Detay Maxinete Katılmak Tamamen Ücretsiz Kayıt Yerleşimi Ücreti Alınmaz Bu Sayede Üye Olan Herkes Panelini İnceleyebilir ve Panel Hakkında Bilgi Sahibi Olabilir Dilediği Zaman Gümüş Paket Satın Alabilir ve Kazanmaya Başlayabilir. Detay Maxinete Üye Olmak İçin Birinin Boyutu Referans Olmanız Gerektırir Tarafından Size Gönderilecek Onay Kodu ile Kayıt Olmanıza İzin Verilecek ve Kaydınız Gerçekleşecektir.

Önemli Bilgi: Kayıt Olurken Bilgilerinizi Doğru ve Eksiksiz Kayıt Edin Gereklerini Kaydedin Gerçekleşmesi İçin Bütün Bilgilerinize Doğru ve Eksik Olmaması Gerekir, Yanlış veya Eksik Yazdığınız Zaman Kaydınız Gerçekleşmeyecektir.

Kayıt Sayfası Kişisel Bilgilerinizi ve Adresinizi Eksiksiz ve Doğru Giriniz Notebook bilgisayarınız vereceğiniz adrese gönderilecektir.

Detay Maxinet ile Referans Kazancı

Detay Maxinet İsteyen Üyelerine Bir Diğer Kazanç Planıda Güneş Bu Kazanç Ailenize veya Arkadaşınızınıza Bahsederek Sizin Tarafınızdan Yapılacak Referanslar İle Kayıt Yaptıktan Sonra Kazanılan Referans Kazancıdır.

Önemli Bilgi: Bunu Yapmanın Kesinlikle Şartı ve Zorunluluğu Yoktur İsteyen Yapar İstemeyen Yapacak tamamen kişinin özgür idaresine bağlı olduğu, gülecek bir gün geçtiği kesin değil, istemeyen bilgisayarından günlük kazancını kazanmaya devam eder istiyor.

Referanslar Kazancı Boyutlar Üye Ol Yapmak İçin Her Kişi İçin Aşağı Oranlar Düzeyinde Kazanç Sağlar

7 Derinliğe Kadar Kazanç İmkanı Verir.

Oranlar Tüm Paketler İçin Aynıdır

1. Derinlik yüzde 12
2. Derinlik yüzde 8
3. Derinlik yüzde 5
4. Derinlik yüzde 3
5. Derinlik yüzde 2
6. Ve 7. Derinlik yüzde 1 kazanç

Detay Maxinete Ücretsiz Ön Kayıt Yapmak İçin Tıklayın.



E
6 yıl
Yüzbaşı

P O N Z İ.....





S
6 yıl
Çavuş

Bi nevi kairos tarzi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.