Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
199
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Destiny'de Eşya Takasına İzin Verilmeyecek
Q
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



    Online tabanlı bir oyun olacak olan Destiny'nin bu yönüne rağmen bazı kıstılamaları bulunuyor. Bungie'nin sitesinde yapılan açıklamalarla birlikte bu kısıtlamalara bir yenisi daha eklendi.
 
    Yapılan açıklamalara göre Destiny'de oyuncular arasında eşya takasına izin verilmeyecek. Konuyla ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Bungie yetkilileri, "Eşyanızı sadece düşmanınızla takas edebileceksiniz. Onda da siz şarjörünüzü harcayacaksınız, düşmanınız da size ödülünüzü verecek. Anlayacaksınız, böyle daha eğlenceli oluyor." cümlelerine yer verdi. 





R
10 yıl
Binbaşı

umarım bu olay oyun içi satın alımlara dönmez



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Reul

umarım bu olay oyun içi satın alımlara dönmez

Bende ondan korkuyorum, bungie ismi beni teselli ediyor sadece :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Onbaşı

Mmo diye lanse ettikleri oyunda adam gibi mmo öğeleri bulunmuyor Yok başkalarıyla raid yapamayız yok item takas edemeyiz vs..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
10 yıl
Yarbay

beleşçiliği önlediği için iyi, aynı classdan bir tane daha yaratmış biri için kötü haber.Raid kısmına geçersek yapmalarının nedeni şu videoda yeterince belli oluyor:http://www.youtube.com/watch?v=QDr6HU-2cgE


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Yarbay

Bak bu olmadı işte..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.