Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
159
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DEPRESYONA KARŞI ALTIN YÖNTEMLER
D
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Depresyona karşı profesyonel destek almak yapılması gereken en önemli yöntem olarak gözükse de yapılan bilimsel çalışmalar sonucunda çeşitli beslenme alışkanlıkları, yaşam tarzı değişiklikleri insanın bu bunalımlı dönemi atlatmasına oldukça yardımcı olabiliyor.

Uzak Doğu'da yeşil çay sık olarak tüketilmektedir, bunun da depresyondan koruduğu yapılan detaylı çalışmalarla gösterilmiştir.(Özellikle Japonya'da)

Bitter çikolata reklamlarında fark ettiyseniz kişi çikolatadan bir ısırık aldıktan sonra gülümsemeye başlar. Bu tamamen reklam amaçlı bir hareket değildir, bu amaçla yapılsa da değildir. Çünkü bitter çikolata mutluluk hormonu olarak bilinen serotoninin seviyesini arttırır, enerji dolu hissetmenize olanak sağlar.

Sorumluluk almak, uyku düzeninin olması, yeni bir şeye başlamak ve çok daha fazlasını yaptığım geniş kapsamlı bir araştırma sonunda görsel bir video çalışması olarak hazırladım.

Detaylarına bakmak isteyen olursa diye paylaşıyorum.
https://youtu.be/oJDjovyylRc



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.