Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
501
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Depolama krizi nedeniyle Nintendo Switch 2 sahipleri daha az oyun satın alıyor
E
geçen ay (34890 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Depolama krizi nedeniyle Nintendo Switch 2 sahipleri daha az oyun satın alıyor
Yapay zekâ fırtınasının acımasızca büyümesi nedeniyle başlayan bellek krizinin ardından depolama krizi de ortaya çıktı. Her krizde olduğu gibi yine oyun dünyası bu yeni krizlerden de en ağır şekilde etkileniyor.



Nintendo Switch 2 şanssızlığı



Nintendo Switch 2 konsolunda 256GB dahili depolama bulunuyor ve oyunlara yer açabilmek için daha pahalı microSD Express kartları satın almak gerekiyor. NAND krizi ile birlikte artık microSD Express kartlar daha da pahalı hale gelmiş durumda. Böylece depolama maliyetleri PC ve Playstation 5 konsolunu geride bıraktı.



Ayrıca Bkz.Nintendo Switch 2 özel oyunu Orbitals yaz aylarında satışa sunulacak



Kaynaklar Nintendo Switch konsoluna göre kullanıcı başına oyun siparişinin Nintedo Switch 2 konsolunda giderek azaldığını belirtiyor. Oyun severler Nintendo Switch 2 oyunlarını satın almadan önce ne kadar ekstra yer kapladığını analiz ederek gerçekten isteyip istemediklerine göre karar veriyor.



Yaşanan düşüş nedeniyle üçüncü taraf oyun stüdyolarının Nintendo Switch 2 konsoluna oyun uyarlama projelerini ciddi şekilde yeniden düşünmeye başladıkları rapor ediliyor. Diğer taraftan Nintendo ise Japonya’da kendi markasını taşıyan microSD Express kartları piyasaya sürdü ve nispeten daha düşük fiyatlar ile gidişatı biraz kontrol altına almayı istiyor.



 




Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/110372/storage-crisis-has-led-to-nintendo-switch-2-owners-buying-fewer-games/index.html

 Haberi Portalda Gör

İ
geçen ay (2555 mesaj)
Yarbay

Deri ceket neye sebep olduğunun farkında değil.Önce mobil, pc , konsol, el konsolu v.b. üretip son kullanıcıya satan tüm firmalar akabinde yazılım yapanlar müthiş negatif etkileniyor. Abi ai yapıyorsunuzda kullanıcı olmadıktan sonra ne anlamı var.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Arondir

Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
geçen ay (3244 mesaj)
Yarbay

Sony de PsP'yi benzer neden ile kaybetti diye hatırlıyorum, yani hem oyunu PS 3 hem de PsP ayrı ayrı satmaya kalktı hem de kendi özel medyası mini disk ile. Ha tamam o zaman için belki aşırıydı ama bugün için bile aşırı bir talep bu...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 9 Mart 2026; 03:30:16 >


V
geçen ay (20304 mesaj)
Yarbay

AI zaten oyun sektörünü ileride çöplüğe çevirecek.




Bu mesajda bahsedilenler: @İntelBaba
F
geçen ay (2036 mesaj)
Yarbay

Maalesef oyun dosyalarının boyutları öyle bir arttı ki ssd yetişmiyor. Ayrıca oyun kartları da eskisi gibi oyun dosyalarını değil sadece keyi içeriyor. O da SSD den yiyor tabi ki de.

Bu arada bu kartı tak oyuna hemen başla işi çok iyiymiş harbiden. Maalesef bizdeki anlamsız kartuş vergilerinden dolayı fiziksel oyun fiyatları çılgınca bir rakam. Tam 6K evet 6K.




M
geçen ay (11523 mesaj)
Yarbay

kim verir 6,000 tl bir oyuna
saçmalık
sağacak inek arıyorlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.