Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
63
Cevap
37086
Tıklama
181
Öne Çıkarma
Cevap: Demek instagramda story attın (4. sayfa)
R
6 yıl
Yarbay




N
6 yıl
Yarbay

Hi5, Facebook, Twitter, Vine, Scorp, Snapchat, YouNow... Hepsi popüleritesini yitirmeye mahkum. Umarım en kısa zamanda geri kalanların da kökü kazınmış olur.



YouTube'un saçma kısımlarına bulaşmıyorum, o da bana o saçmalıkları izlememi önermiyor. YouTube'ta inanılmaz bir arşiv var, bu yüzden YouTube'a karşı değilim. Fakat şu kanal gelirleri bayağı bir düşse de, millet saçmalıklar yapıp izlenmek için uğraşmasa çok güzel olur. Kaliteli işler yapanlar zaten fazla bir şey kazanmıyorlar (en azından büyük çoğunluğu).



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
6 yıl
Yarbay

Olur mu olur hocam. Bir müşteri çekse kârdır.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Makale_Helvetia
E
6 yıl
Yarbay

Anonimsin yani



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @RevengeRain
K
6 yıl
Yarbay

Eğer canlı yayında, ‘İnstagram hikayesine neler atılmalı’ ana konulu bir bildiri yayınlarsan insanlar da senin sayende aydınlanır dostum.



Sen bilirkisisin, sen uzmansin. Senden habersiz, senin sevmedigin bir hikayeyi nasil atarlar ya. Kim onlar. Bak beni de kizdirdilar simdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
6 yıl
Teğmen

İnsanın psikolojisini bozabilecek derecede saçma olaylar dönüyor. Gerek yok bakma bile story e.



W
6 yıl
Yüzbaşı

En samimiyetsiz, yapmacık platform instagramdır. İnsanlarda o kadar çok ilgi ve başkasına özenme durumu var ki bu bir çok kişide takıntı haline gelmiş. Çevremde sırf hikaye atmak için mekana giden insanlar var. Yolda görse selam vermediği insanların instagramda fotoğraflarına yorum atıp beğeniyorlar (belki o da beğenip yorum atar diye) facebook gruplarında görüyorum bazı erkekler "beyler araba storyleri atar mısınız instagrama atıcam" yazan bir çok kişi var. Bir arkadaşım var her gün takipçi düşmüş mü diye bakıyor, fotoğraflarına beğeni az gelince off niye az geldi falan deyip onu arttırmaya çalışıyor, her gittiği yerde hikaye atma gereği duyuyor ve düzenli fotoğraf atmaya çalışıyor. Ona bu gibi işlerle bu kadar uğraşma biraz geleceğin için bir şeyler yapmaya çalış sosyal medyaya bu kadar önem verme diyorum dinlemiyor (yaşı 20).



M
6 yıl
Yarbay

Evet sanırım tekrar bi hesap açacağım bakalım :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Whippoorwill
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.