Bu botun mavisini geçen sene aldım, doğa yürüyüşleri ve yamaç paraşütü aktivitelerinde kullanıyorum. 3 mevsim bottur, kış koşulları hariç kullanımı idealdir. Bilek desteği ve konforu yeterli seviyede. İş görecek, günü birlik kullanacak iseniz tavsiye ederim. Bu arada mavisi daha şık.
Yukarıdaki mesajdaki ilk bot, izmirin soğuğunda ve yağışında kışı geçirmeye yetiyor, damla su almıyor ve çok hafif. Eskiden columbia takılırdım, uzun zamandır 1/3 fiyata decathlone dan alıyorum kıyafetleri
Yukarıdaki mesajdaki ilk bot, izmirin soğuğunda ve yağışında kışı geçirmeye yetiyor, damla su almıyor ve çok hafif. Eskiden columbia takılırdım, uzun zamandır 1/3 fiyata decathlone dan alıyorum kıyafetleri
Numara olarak diğer ayakkabılarınızın numarasıyla aynı mı?Yağmur havada kayıyor mu?
Bugün ikeaya gittim.. gitmişken birde decahtlona uğramadan olmazdı şu botuda deneyeyim dedim ama gerçekten dandik.. bence çok dandik bi bot.. decahtlondan çok ürün alırım gerçekten the north face in 500-600 liralık montlarını buradan aynı kalite 150-160 a aldığımı bilirim çok ürün aldım çok kaliteli ama bu botu tavsiye etmiyorum.
https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-50-mid-bot-id_8337844.html
Bele kadar karlı zeminde ayaklarımı ıslatmadan sıcacık tutması amacıyla da tozluk ile beraber şu botu kullanıyorum, son derece memnunum:
https://www.decathlon.com.tr/forclaz-500-warm-bot-id_8344341.html
Yalnız karlı havada tozluk olmadan kullanırsanız belirli bir yüksekliğin üzerindeki kar ayaklarınıza girecektir.