Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1568
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DealExtreme +3,+5,+10 Sorunu
E
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Dealextremeden bugüne kadar yaklaşık 3 kere sipariş verdim ama geçenlerde dikkatimi çekti.(Fiyatlar uygun olduğundan pek inceleme yapmamıştım.)

Mesela http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1106 linkinde tek alımda 2.60$ görünüyor fakat aşağıdaki resimde görüldüğü gibi +3 alımlarda falan fiyat düşüyor. Bugüne kadar bazı ürünlerin aynısından 6şar tane aldığım bile olmuştur ama fiyat hep aynı kaldı.Bu linkteki üründen 6 paket aldım fakat sonuç yine aynı. 2.60$'dan geldi. Bu olaydan nasıl yararlanabiliyoruz bilen varmı ?

< Resime gitmek için tıklayın >



G
14 yıl
Yarbay

Kargo fiyatı düşüyor sadece.
Bir de COUPON CODE olarak
BULKRATE

yazman lazım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 11 Nisan 2010; 6:55:38 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Kargo ücretsiz zaten.Sorunuda çözdüm.Alışveriş sepetimizde yani Cart kısmında ürün sayısını +3 yada istenilen miktarda yaptıktan sonra toplam tutarın üstüde Bulkrate Enable kısmına tıklayıp ekstradan toplam sipariş için 1.70 $ veriyoruz.Sonrasında ise ürün fiyatları düşüyor.



T
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

Kargo fiyatı düşüyor sadece.
Bir de COUPON CODE olarak
BULKRATE

yazman lazım

Kargo ucretsiz olarak ta yollaniliyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl
Yarbay

Takip no olmadığı için kargonun kaybolma ihtimalide var. Bunu unutmamak lazım. Ben 3 kere alışveriş yaptım 2 si geldi bir tanesi gelmedi malesef.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.