4GBx2lik bulmanız neredeyse imkansız. Verdiğiniz paraya da kesinlikle değmez. Bulsanız bile büyük ihtimalle gecikme süreleri çok yüksek olacaktır. Yani hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. 800Mhz CL4 bulursanız alın. Sanmıyorum bulabileceğinizi ama. RAM hızlarının genel performansa katkısı çok çok düşüktür zaten. Masrafına kesinlikle değmez.
Arkadaşlar sağolun cevaplar için.En temizi 4x2 1066 Mhz düşük gecikmeli ramler alıp, aşırtmak.En temizi o gözüküyor.
Zaten de 1200-1300 ramlere aşırtılmış 1066 diyorlar yabancı sitelerde.Team 1066 CL5 ramlar ile hem düşük gecikme hemde 1420 Mhz geçenler varmış fotoları koymuşlar.
Ben 8 GB(4x2 GB) şeklinde DDR 2 1200-1300 Mhz ram arıyorum.Türkiye'de bulablieceğim yer var mı?Yardımlar için teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.