Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1132
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DATA KURTARMA ! ERİŞİLEMEZ HATASI !
P
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Elimde hitachi marka IC25N040ATMR04-0 model 40 GB laptop harddiski var..disk laptop çalışırken aldığı bir darbe sonucu hasara uğradı..daha doğrusu bilgisayar dondu resetleyip tekrar açıldığında siyah ekran ve ctrl+alt+del hatası çıktı..ama biosta diski görüyor..daha sonra diski söküp harici usb aparatı ile masaüstü bilgisayarıma bağladım,windows diski görüyor içinede girebiliyorum fakat documan and setting klasörünün içindeki esas önemli olan kullanıcı klasörüme giremiyorum..

E:\documan and settings\xxx\erişilemez !

yanlış işlev !

şeklinde bir hata veriyor..bu klasöre nasıl girebilirim ?
içindekileri kurtarma şansım varmıdır ?
norton disk doctoru denedim işe yaramadı tavsiye edeceğiniz programlar varmıdır ?

bide disk başta kafa vuruyordu , diski söküp içindeki okuyucuyu düzelttim şuan kafa vurmuyor..diğer klasörleri okuyor bitek benim için çok önemli olan bu dosyaya giremiyorum..bunu nasıl çözebiliriz ? yardımcı olursanız çok sevinirim..şimdiden tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..



N
17 yıl
Teğmen

Gerçi disk kafasını söküp düzelten birine bu sorulmaz ama
Permissionlara baktınmı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: Nickeymouse

Gerçi disk kafasını söküp düzelten birine bu sorulmaz ama
Permissionlara baktınmı?






yok üstad permissionlar la alakalı değil..zaten ilk açtığımda diski zorlayarak girdi klasöre..daha sonra hiç girmedi yukardaki hata çıkıyor..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.