Darkstalkers, Night Warriors: Darkstalkers Revenge ve Darkstalkers 3'ü bünyesinde barındıracak olan Darkstalkers Resurrection hakkında yeni bilgiler yayınlandı. Buna göre Capcom boş durmamış ve yeni özellikler eklemiş gibi görünüyor.
Öncelikle Darkstalkers Resurrection yeni oyuncular için bir alıştırma modunu bünyesinde barındıracak. Ayrıca Replay modu sayesinde karşılaşmalarınızı izleyebilecek veya Youtube'a yükleyebileceksiniz. Bu iki mod da ilgi çekecektir.
Arcade kabini şeklinde bir kamera açısının da olacağı oyun 8 kişiye kadar online turnuvaları da destekliyor. 2 kişi karşı karşıya gelirken diğerleri ise seyirci, hatta taraftar olup istediği oyuncuyu destekleyebilecekler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
PSP ye çıkan Darkstalkers Chronicle - The Chaos Tower koleksiyon setinin günümüz konsollarına uyarlanmış sürümü olacak.
O versiyondan farkı youtube desteği ve kamera açısı, başka bir fark yok. Ha birde emulatörde oynar gibi hq4xSai grafik pluginini de ekleyip size hd diye satacaklar diğerlerinde olduğu gibi.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.