Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
934
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dark souls serisi ?
C
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar ben souls likeları sevmeyen beceremeyen biriydim .Ne kadar dark souls fanları tarafından çokca eleştirilsede code veini 50 saate yakın oynayarak souls like lara girdim bitirdimve çok beğendim.Şimdi size sorum var.Paramı bitiremeyeceğim oyuna vermemem gerekiyor.İndirim gelse düşünmeden alır geçerim 3 oyun + dlclerle 150 tl mi ne yapıyor.Ama indirimsiz halleri 450 tl .Ki buda fazla değil ama yeni yeni sevmeye başladığım bir tür için pahalı .dark soul 3 + Ashes of Ariandel dlcsi ve 1.oyunu almayı düşünüyorum sizce değer mi code vein gibi yan görev yapmadan sadece ana görevlerde bulduğum eşyalarda geliştirmeler bitirebilir mi bu souls serisi.birde 2.oyun yoksa ilk oyun mu daha kolay sizce.



A
2 yıl
Yarbay

Souls oyunları 1 kere bitirene kadar zordur bu tüm souls likelar için geçerli sonra basitmiş dersiniz cevaba gelecek olursak değer



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @chris92
C
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler aldım artık indirimsiz almak ne kadar koysada fiyat güncellenirse hiç alamam deyip aldım .sadece 2 yi almadım onuda alıp almamakta kararsızım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Yarbay

İkinci oyunun ek paketleri için çok olumlu yorumlar var. Bence tüm seri alınmaya değer.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @chris92
C
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler ama almama kararı aldım dark souls remasterede başladım ve oyun bana cidden zor geldi code veinde böyle değildi sadece 2li bossta ve final bossunda zorlanmıştım çoğu zaman bosslar dışında olanlar bile öldürüyor ve backstepmi ne deniyorsa bilmiyorum çoğu zaman atmayı beceremiyorum .oyunun daha başlarındayım gerek yok kasmaya benlik değilmiş dark souls serisi .3üde iade ederim böyle giderse




Bu mesajda bahsedilenler: @Dürüstİnsan
C
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

aslında salacaktım ama dark souls remasteredi sonunda bitirdim süper bir deneyimdi dark souls 3deki yapıp yapmaman gerekenler sona etki ediyordu sanırım ama dark souls remastered de iki sonada ulaştım kurtarmam gereken npcleri kurtarmadığım halde. dark lord sonu bana göre daha iyiydi.2yi es geçip 3e başlayacağım.umarım 3üde 1 kadar severim.teşekkürler code vein bana souls likeları sevdirdiğin için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 16 Ocak 2023; 23:10:54 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.