Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
8651
Tıklama
0
Öne Çıkarma
dakikalarınızın ücretlendirme periyodu 6 saniyedir?
H
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tarifenizin ve tarifenize ek olarak aldığınız yurtiçi konuşma dakikalarınızın ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/super-fikir.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.superfikir

Her yöne 100 dakika 4 TL. 4 TL ye 100 dakika konuşabilecekmiyim? Yoksa burdaki dakika bildiğimiz 60s lik dakika değil mi?

dakikalarınızın ücretlendirme periyodu 6 saniyedir Bunun anlamı nedir?

1 dakika=6 saniye mi?



S
12 yıl
Yarbay

Ücretlendirme periyodu 6 saniye demek 10 sn konuşursan 12 saniye düşer demek. 6 ve katları yani. 50 saniye konuşursan 54 saniye düşer, 2 sn konuşursan 6 sn düşer. Avantajlı bir ücretlendirme periyodudur. Türk Telekom sabit hatlarda 60 saniye ücretlendirme periyodu uyguluyor. Yani 20 sn konuşuyorsun ama 60 saniye düşüyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Yarbay

mesela normal şartlarda dakikası 40 kuruş olan operatörde aç-kapa yaptığında 40 kuruş düşüyordu...

artık dakika değil saniye bazı ücretlendirme var...6 saniyelik peryotlar halinde ücretlendiriliyosun...aç-kapa yaptığında dakika fiyatını değilde 6 saniye fiyatı veriyorsun...vs...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Artık iyice paranoyak yaptı bu operatörler bizi. Acaba altında bir çapanoğlu var mı diye düşünmeden edemiyor insan. Cevaplar için teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.