Cümleten selamlar.Arabam audi a6 2.0 tdi 2008 model sabah normal bir şekilde çıktım okula geldim.Başkent Üniversitesi merkeze baya uzak dağın başında bir okul kelimenin tam anlamıyla.Neyse park ettim tekrar çalıştırmaya çalıştım arabanın göstergeleri titriyor arabanın motoru çalışmıyor. PROBLEM nereden çıkıyor sizce????Valla buraya çekici çağırmak zor ne yapabilirim akü den dolayı mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Geçmiş olsun, bir önceki akşam da Kentpark'ta benim başıma geldi aynı şey. Zayıf aküler soğuklar bastırınca kendilerini gösteriyorlar. Benimki de 8 yıllık bir aküydü, akşam AVM'nin kapalı garajında bırakıp sabah ustayla birlikte almaya gittiğimizde denemek için bir kez daha marşa bastığımda çalıştı. Ustayla dükkana gidip ölçüm yaptırdık ve yeni sürprizler yaşamamak için yeni aküyü hemen aldım. Soğukta riske girmeye değmez.
Ayni okuldayiz keske sabah gorseydim konuyu yardim ederdim.
Dostum hukuk parkına koymuştum aklında bulunsun böyle bir durumla karşılaşırsan hemen bizim okula girerken geçtiğimiz benzinlikciyi ara guvenlikcilerde numarası var gelip takviye yapıyorlar oradan sonra gidersin servise yoksa çekici falan cidden pahalı hele başkent dersek fiyatlar dahada uçuyor dağın başı abi orası diyorlar
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >