Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
601
Tıklama
0
Öne Çıkarma
D40'dan Sonra Hangi Makine?
D
15 yıl (328 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar, yaklaşık 3 yıldır kullandığım Nikon D40'ı sattım ve şimdi yerine yeni bir makine almak istiyorum. D90, D7000 ve 60D arasında kararsız kaldım. Full HD çekim özelliklerinden dolayı 60D ve D7000 daha yakın duruyor ve bu nedenle ağırlığı bu 2 makineye verdim. ikisinin arasındaki karşılaştırmalarda da D7000 öne çıkıyor ama aralarındaki fiyat farkı (Amerika fiyatıyla 300$) "değer mi" diye sorduruyor. Siz ne dersiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
15 yıl (27539 mesaj)
Yarbay

Canon 7D ve Pentax K-5 tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.