DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
575
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cs go icin mouse onerisi lazim.
F
9 yıl (469 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Butce max 200 tl. Zowie ler 300 olmus en az. Steelseries rival 300 de 280 tl civari. Grisi 200 tl ye bulunuyor ama gri ilr siyah farkli mi acaba. Bir de markaya para vermek istemiyorum msi gm 40 falan buldum 147 lira civarina. Fakat kullanan görmedim hic. Suan g300s var ve hem optigi bozuk hem tusa basmiyor bazen. Ve mouse u hizli cevirince imlec asagi falan iniyordu g300s ile. O yuzden optik onemli qck heavy ile kullanacagim. G300s ile havaya flash atip geri donuyordum. Sonra onumu donemiyordum tekrardan bu optik yuzunden :D

Edit : arkadaşlar sanirsam g300 yüzünden ellerimde de problem olustu. Bazen mousu tutarken bile orta parmagimin oldugu kemik kismi agriyor. Elin ust tarafi..
sag el icin ergonomik olmasina onem gosteriyorum. Oneriler için simdiden sağolun

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 12 Ocak 2017; 16:10:19 >

İ
9 yıl (6718 mesaj)
Yarbay

240 a falan çıkarsan amazon.de 'den elinin boyutuna uygun zowie'yi alabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
9 yıl (1344 mesaj)
Yüzbaşı

hocam bende g300s kullanıyorum g402 öneririm alacağım yakinda


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl (469 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sagol onerin icin.

Istanbul da mouse lari test edebilecegim yer car mi ? Ona gore secip alayim. Bu arada Hayatimda hic amazonu kullanmadim. Kart vs islemlerde sikinti olmaz dimi ? Ne kadar sürede gelir ?




Bu mesajda bahsedilenler: @İbrahim Kaypakkaya
F
9 yıl (469 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sagol oneri icin fakat logitech e bu g300s den dolayi soğuk hissetmeye basladim. Neredeyse elimin Sağligini kaybettim. G402 fotografina falan baktim da fps icin uygun olup olmadigina karar veremedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @osasuna2
V
9 yıl (1344 mesaj)
Yüzbaşı

G402 FPS oyunları için üretilmiş bir mouse'dur. G300S ile aralarında ciddi fark var. kendi açımdan konuşayım g402 denediğimde elime mükemmel oturdu yakın zamanda almayı planlıyorum.. bu fiyat aralıgında rival 300, g303 gibi modellerde var fakat bana uymadığı için şimdilik G402'de karar kıldım. öneririm.




Bu mesajda bahsedilenler: @Fireindahole
E
9 yıl (1093 mesaj)
Yüzbaşı

forum üzerinden turnuvadan kazanılmıs rival 300 bulabilirsin dostum



C
9 yıl (1215 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam merhaba,

Zowie EC2-A kullanıyorum. Elinin boyutunu bilmiyorum ama mükemmel bir mouse. SS Heavy Mousepad ile besliyorum. On numara ikili oldular. Amazon.com da fiyatı $60. Bende amazondan satın almıştım. İnşallah uzun süreler kullanırım. Yanında yedek skatez de geliyor kutu içerisinde.

Mouse tak çalıştır özellikli. Dpi ayarlarını mouse altındaki tuştan değiştiriyorsun. Optiği 3310 çok kaliteli bir optik. 200 lira bütçen var bence hiç çöpe atma başka bir mouse alarak.

Linki de burada :https://www.amazon.com/Zowie-Ergonomic-Optical-Gaming-Mouse/dp/B00S9SH7V0


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl (469 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sagol onerin icin. Amazonu hic kullanmadim daha once ve 30 euro ustu vergi istiyor artik. Fiyati 200 tl ye mi gelir hala ? Ve kac gun surdu senin siparişinin gelmesi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Can Coşkun
İ
9 yıl (6718 mesaj)
Yarbay

Amazon vergiyi peşin peşin alıyor vergi konusunda sıkıntın olmasında. Adeks ve gameesktraya bak istersen orda vardır belki deneyebileceğin stand falan.




Bu mesajda bahsedilenler: @Fireindahole
L
9 yıl (823 mesaj)
Teğmen

G502 kullanıyorum gayet memnunum 30€ limit ve kuru düşününce amazondan 200 TL ye alamayabilirsin ama Türkiye'den G402 ye bakabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl (469 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Commiss4r

G502 kullanıyorum gayet memnunum 30€ limit ve kuru düşününce amazondan 200 TL ye alamayabilirsin ama Türkiye'den G402 ye bakabilirsin.

herkes g402 yi övdü. alsam mı acaba diye düşünüyorum. araştırayım biraz sonuçta bozuk mouse ile oynuyorum amazon u bekleyemem :D sağol önerin için



Ş
9 yıl (6269 mesaj)
Yarbay

Rival 300 gerisi çöp



G
9 yıl (562 mesaj)
Yüzbaşı

Zowie al . Rival 300 tavsiye etmem benim elime hiç oturmadı 30 dk cs den sonra parmaklarım ağrıyor elime oturmadığından



B
9 yıl (488 mesaj)
Teğmen

V
9 yıl (1344 mesaj)
Yüzbaşı

mouse'un sensörü cartı curtu istediği kadar iyi olsun en önemli şey eline oturmasıdır eline oturmazsa çok sıkıntı yaşarsın. g402'in daha eli kavrayan bi yapısı var rival 300'e nazaran. eline oturursa rival 300 alabilirsin 2side kaliteli mouselardır



D
9 yıl (1866 mesaj)
Binbaşı

G402 öneriyorum gayet memnunum



S
9 yıl (332 mesaj)
Yüzbaşı

Bir kaç arkadaşın söylediği gibi Zowie tavsiyem olur. Yaklaşık 8-9 yıldır Zowie EC2 kullanıyorum ve hala sapa sağlam. Tık etmedi hala. Yenilemeyi bile düşünüyorum şuanda artık çok eskidiği için.

Amazon'dan al, ama Gameekstra falan bak, uygun fiyata gelebilir Amazon'a göre.



C
9 yıl (1215 mesaj)
Yüzbaşı

Herkes Rival 300 önermişte Rival 300 çok büyük hantal bir mouse kimse bundan bahsetmemiş. Elleriniz çok büyük değilse kesinlikle uzak durulması gereken bir mouse.

Şu 30€ muhabbetini bilmiyordum 3 gün önce başlamış. Amazon.de için bahsediyorlar. Amazon.com $ üzerinden alışveriş yapıyordu .com için de mi geçerli bu durum ?

Eğer .com içinde geçerliyse 225tl' den çok daha pahalıya gelebilir.

Ec2-a orta eller için çok uygun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
9 yıl (272 mesaj)
Teğmen

Merhaba dostum bütçen oldukça iyi mouse konusu cok sıkıntılı bır konu ozellıkle cs go ıcın yapancı forumlara bakarsan youtube vıdeoları fılan yardımcı olur ama kafanı cok karıstırabılır de bazı arkadaslar bunu al gerısı çöp şundan başkası para etmez vs. çok içi boş yorumlar cs go gibi oyunda mantıklı bir arkadasımız yazmıs yok adns 3310 3360 vs sensor bir yere kadar oncelık eline oturmasıdır o yüzden sensor ısıne hıc bulasma optik olması ve güncel sensor olması yeterlı ki güncel olmasa yanı g300 yanlış hatırlamıyorsam 3050 serisi sensordu o bile iyi kotu iş görür.tutuşun g300 kullandıgına göre buyuk ıhtımal baş parmak ve yuzuk parmagını yanlardakı bosluklara tam oturtarak tutuştur ben de kullandım bir süre biliyorum hafif kucuk bir mouse, çift ele uygun bir mouse belki sana garip gelecektir(çift elden kastım sensei gibi iki tarafı da aynı) ama alışırsan en rahatı bu tipler rival deathadder ec2-a gibi modeller sag el için o da tercih meselesi tabi ben pek yapamıyorum palm tutuyorum ben yanı elim tam oturuyor mouse uzerıne yuzuk ve serce parmaklar tam acık yandan hafıf tutuyorum elim sarıyor yani.sürekli değiştiriyorum ben de şuan sensei raw var rubberized modeli cok da memnunum lazer sensor oldugu halde ama yakın zamanda ben de za11 veya 12 ile dğiştirmeyi planlıyorum.sana daha net cevap verebılmek ıcın bence elin kac cm boy ve genıslık boyu olcerken bılektekı çizgiden ölç en cok onemlı degıl ama benım elım mesela genıs dar farelerde yuzuk ve serce parmak tasıyor cok mousepade surtunce rahatsız oluyorum.bu olculerı yaz fareyı tam olarak nasıl tuttugunu anlatabılırsen bu bütçeye tam ıstedıgın gıbı bırseyler alabılırsın.bıde bence onemlı kac dpı ve sensle oynadıgını da merak edıyorum cunku kullandıgın sens tutusunu dırekt etkılıyor.her turlu mouse kullandım hepsını deneyımledım satınaldım sonra sattım takas ettım fılan aklıma ılk gelenler bunlar arada kacırdıgım da olabılır.

g300, thermaltake azurues, ss kinzu v2 pro, microsoft wmo, log g400s, log g100s, microsoft intellimouse optical 1.1, razer deathadder chroma, ss rival 300(siyah rubberized), zowie fk2 2016 kasa, ss sensei raw(rubber)


Bu mesaja 1 cevap geldi.