Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
359
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CS:GO için Headset Yapılandırması
C
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Kullandığım kulaklığın Ekolayzer modu mevcut. Bu modla ayak seslerini daha fazla attırıp silah seslerini kısma imkanım var mı? Sesi çok açınca AWP ile oynanmaz hale geliyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Kullandığım kulaklığın Ekolayzer modu mevcut. Bu modla ayak seslerini daha fazla attırıp silah seslerini kısma imkanım var mı? Sesi çok açınca AWP ile oynanmaz hale geliyor.

Hangi ayarla olur bilmiyorum fakat böyle bir şey var. Creative Sound Blaster Z ses kartında Scout Mode vardı bu dediğiniz işlevi yapıyordu T base den bomba plant sesini duyuyordum dust 2 de çok iyiydi ama sattım. :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
10 yıl
Yüzbaşı

Bassı kısıp, tizi arttırmayı deneyebilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.