Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
7
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CS:GO Asya Şampiyonası 2019 Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu
H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
      Counter Strike: Global Offensive Asya Şampiyonası 2019'da grup aşaması tamamlandı. 8 takımın 2 gün boyunca mücadele ettiği grup aşamasında; A grubundan TYLOO, B grubundan ENCE oynadıkları 2 karşılaşmayı mağlubiyetsiz tamamlayarak doğrudan yarı finale yükseldiler.
 
     Grup karşılaşmalarını mağlubiyetsiz tamamlayan takımlar doğrudan yarı finale yükselirken 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde eden takımlar çeyrek finale yükseldi. TYLOO ve ENCE gruplarını mağlubiyetsiz olarak tamamlayıp doğrudan yarı finale yükseldiler. A grubundan MIBR, Evil Geniuses ve B grubundan mousesports, AVANGAR 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile çeyrek finale yükseldiler. Galibiyet elde edemeyen G2 Esports ve Vici Gaming ise turnuvaya veda ettiler.
 
21 Kasım 2019 - Perşembe
 
ViCi 1-2 AVANGAR
ENCE 2-1 mousesports
G2 1-2 Evil Geniuses
TYLOO 2-0 MIBR
 
20 Kasım 2019 - Çarşamba
 
AVANGAR 0-2 mousesports
ENCE 2-0 ViCi
Evil Geniuses 0-2 MIBR
G2 0-2 TYLOO 
 
     Çeyrek finalde; Evil Geniuses ile mousesports, AVANGAR ile MIBR eşleşti. Evil Geniuses - mousesports karşılaşmasının galibi TYLOO'nun yarı final rakibi olacak. AVANGAR - MIBR karşılaşmasının galibi ise ENCE'in yarı final rakibi olacak.   
 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.