Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
696
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Crysis Wars 2011
A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar.
Geçenlerde Crysis Paket aldım steamdan.

Crysis Wars'ı indirdim dün bi deneyeyim diye , oyunu kurdum çalıştırdım Acc aldım Gamespy'dan CD-Key giriş için bi ekran filan çıkmadı.
Steam ayrıyetten CD-Key vermemiş oyuna hazır entegre bi Cd-Key işlenmiş , baktım Crysis Warhesd'in CD-keyi, bazı serverlarda Cdkey hatası filan verdi bazılarına girdi.
Punkbuster korumalı server yok malesef oyunda boş hep girende yok , diğer serverlardada hep hileli oynuyorlar.
Kendim server kurmak istediğimde Cd-key denetimi başarısız.Değiştirmek istermisiniz? diye hata veriyor.Değiştir diyorum hazır girili keyim işli zaten ???
Bazı serverlardada yine aynı hatayı veriyor.Bazen giriyor.
Sorun nedir pek anlayamadım.

Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.



J
12 yıl
Er

beyler pcimde crysisla ilgili hiçbirşey yok .. crysis - warhead - 2 yi hepsini oynadım bitirdim ..
şimdi bi forum sitesinde bulmuş olduğum Crysis Wars ( multiplayer oynama ) indireceğim yanlız bir kaç yerde oyunun paralı olduğu yazıyordu :S acaba oyun paralımı değilmi ? değilsee crysiswarsı indirip multi oynamam ıcın bi patch fln lazımmı ne gerekyorsa söylermisnz ..

teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl
Er

beyler bir sorunum var crysis wars arkadaslarla lan uzerinden oynuyorduk sonra ne olduysa artık giremıyoruz oyunu kım kurarsa kursun baskaları sunucudan atıldınız hatası alıyor yardım edebılcek kımse warmı ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.