Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
764
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CREATİVE ZX MODEL SES KARTI YARDIMM
A
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle herkeze merhabalar,

Creative zx model ses kartı kullanıyorum yaklaşık 5 yıldır, Son Command guncellemesinden sonra, bir daha naptıysam steero çıkıştan ses alamadım, arka 2, center ve subwofeer çalışıyor fakat ön sağ ve sol haporlorlerden ses çok cızırtılı geliyor anlaşılmıyor hiç,

5.1 sistemimde Logitech z-906 model.
Sonra 5.1 sistemim bozuldu dedim galiba, Kendim kulağıma göre kurduğum keyfiye amfili sistemimde denedım, Normal olarak ses kartından steero çıkışı bağlantısını yaptım, seslerde 80 lere 90 lara çıkarttığımda cızıltılı ses gelıyor yine.
Pc yı fomatladım kompile tekrar yukledım ( win 10 pro 64 bit orjinal) Tekrar command en son surum yüğkledim ve guncelledim, tekrar denedım yıne sonuç aynıı, değişen birşey yok.

Benim gibi sorunu olan varmı acaba, olupta çozen varmı, veya creativenın turkıye de bayi gibi yani tamırat işleri yapan firma varmıdır acaba, en son çarem tamıre gondermek olucak sanırım.

*Yakın çevremde bilgisayarcı arkadaşım var, onunla beraber oturduk dukkanında multımetreyle kompile baştan aşşağı ölçümlerini tamamladık, en ufak catlak patlak yok, ordada yeni sıstemde hatta wın7 de denedık yine sonuç aynı,
Bizde Cipsetten kaynaklandığı fikrine sadık kaldık.

Sizce ne olabılır sıkıntı lütfen yardımcı olsun bılgılı arkadaşlar, sıfır fıyatı 3 bın kusur, belkı vardır tamir yolu, ince bi püf noktası.

Birde yeni ses kartı onerısı olan varsa paylaşabılırse sevınırım, bu gıdışle yeni ses kartı alıcaz, öyle gözüküyor.
Şimdiden teşekkur edıyorum,
Herkeze iyi ve keyifli forumlar..
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



A
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Güncell



A
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Güncell+++



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.