Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
915
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CREAtive M4500 içeri yardım beyler!
6
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

başlıkta belirttiğim gibi creative m4500 sistemin ses kontrol kumandası yok bazı noktalardan kısa devre yapılarak çalıştırılıyormuş bunlar hangi kısımlardır bilen varsa anlatsın uydu hoparlörleri üzerinde rca konnektör yok yeni takacağım artı ve eksi uçları bilmiyorum bu konuda yardım edin lütfen.



E
9 yıl
Yarbay

9 pin jak,, bilen yapan, şema çıkaran yardımcı olabilir, umarım olur.. bunu buldum 4500 ile 5300 aynımıdır bilmiyorum >>http://www.fixya.com/support/t19617987-creative_inspire_m4500_multimedia




Bu mesajda bahsedilenler: @69 boss
6
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bu konu hakkında yardım aldım orta kısımdaki sondan ikinci deliğe kabloyu dürtünce ses geldi yalnız bir gariplik var gibi normalde 1-2-4-6 delik kısa devre yapılarak geliyormuş ses bende sadece tek bir slot çalıştırmaya yetti diğerleri temas edince çalışmıyor potansiyometre 9 pin (dın) bu iş çözülür mü böyle bir öneride var.

http://forum.donanimhaber.com/m_74581288/tm.htm chamonix hocam yardımcı olmaya çalıştı onun önerisi ince lehim teliyle kısa devre yaptırmam yönünde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Emin-Firtina
E
9 yıl
Yarbay

benim verdiğim resme göre,, 6 ile 1 i birleştirince drekt çalışıyormu.. 4 numaralı pini, 2. bacağa değirince ne oluyor, 1. bacağa değirince ne oluyor gözlemleyin. 1-2-4-6 nın kısadevre edilmesi bana mantıklı gelmedi,, 6+1 ve 4+2 veya 4+1 deneyiniz. lehimteli özel bir tel değildir,, bildiğiniz her türlü tel olabilir, yeterki teması sağlasın




Bu mesajda bahsedilenler: @69 boss
6
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

tamam hocam söylediklerinizi yapacağım fırsat olmadı bu meret tek kabloyla nasıl çalışıyor onu çözemedim topraklama felan mı oluyor anlamadım resimde göstereceğim tek kabloyla iş çözülüyor yalnız verimsiz gibi geldi dediğiniz şekilde tekrar deneyeceğim bir de bu bağlantı sağlanınca cihazın sesi hangi düzeyde oluyor.benim çalıştırdğım pini işaretledim sizde burdan hangilerini uygulayabileceğimi işaretlerseniz sevinirim.sağolun.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 69 boss -- 9 Ocak 2015; 1:28:43 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Emin-Firtina
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.