Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
575
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Creative AUDİGY2 Zs7,1
R
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

HERKESE SLM BENIM SORUM SES KARTIMI YENI ALDIM VE ANAKARTA TAKTIM VE HIC PROBLEMSIZ SEKILDE TANITTIM. DAHA SONRA PROGRAM YUKLEDIGINDEN DOLAYI RESTART ATTI. ACILDIKTAN SONRA SONRA HIC BIR SEKILDE SES GELMEDI.
DONANIMA BAKTIM SES KARTINI GORUYOR,SES GELISMIS AYARLARINI BAKTIM ORDADA GORUYOR,SONRA AKLIMA ONBOARD SES ILE CAKISA BILIR DEDIM BIOS GIRDIM FAKAT

ASUS MZNPV-MX BIOSDA BILDIGIM HERYERE BAKTIM FAKAT ONBOARD SES KAPAMASINI BULAMADIM ( DAHA ONCELERI BOARD GIGA IDI ACABA ASUSLARDA HANGI SIK ALTINDA BU ONBOARD SES KAPAMA.


SIMDIDEN YARDIMLARINIZ ICIN TESEKURLER


ARKADASLAR GEREK KALMADI BIOSUN YENI VERSIONUNU YUKLEYINCE SES KARTI CALISMAYA BASLADI

P.S YENI KONU ACTIGIM ICIN OZUR YER KAPLADIM
HERKESE IYI GUNLER





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rista -- 28 Eylül 2007; 17:14:48 >

D
18 yıl
Yarbay

önemli değil zaten bir sürü gereksiz konu var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.