Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
814
Tıklama
0
Öne Çıkarma
creationwatches alışveriş hakkında
U
5 yıl
Er
Konu Sahibi

merhabalar,

beğenmiş olduğum Seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar SNP141P1 modeli saatinin türkiye fiyatı yaklaşık 5200 TL fakathttps://www.creationwatches.com sitesinde saatin indirimli fiyatı $483.00 + %5 promo kod eklenince $ 449 a kadar düşüyor bu da 2500 TL + gümrük vergisi %10 2750 TL civarına geliyor, fakat bu siteden daha önce alışveriş yapmadığım için çekincelerim mevcut.

https://www.creationwatches.com sitesinden daha önce alışveriş yapan var mı saatler orjinal ve güvenilir mi ?

Not: 2012 yılında bu site hakkında yazılan yorumlar mevcut sitede fakat aradan çok zaman geçmiş :)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.



A
5 yıl
Çavuş

Belirttiğiniz siteyi bilmiyorum ama gümrükde ödeyeceğiniz matbu vergi AB ülkeleri için %18, AB dışı %20 +damga vergisidir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
5 yıl
Er
Konu Sahibi

teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.




Bu mesajda bahsedilenler: @ailker
H
5 yıl
Yüzbaşı

Ben şu saati almıştım dediğiniz siteden ve yaklaşık 2 haftada gelmişti:https://www.creationwatches.com/products/citizen-74/citizen-eco-drive-nylon-strap-bm8475-00f-mens-watch-3648.html

Şimdi 104 dolar olmuş o zaman 95 dolardı. En güzel yanı kargo ücreti ödemiyorsunuz ve aylarca beklemiyorsunuz. Tabi ben aldığım zaman 75 euro ve altındaki alışverişlerde gümrük vergisi ödenmediği için herhangi bir vergi de ödemedim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.